Supporttekniker till Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 februari 2018
Stängs
den 23 mars 2018
Ref:
A1334A38-F89C-42BB-BB2D-21DA49FE4160
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta som supporttekniker och tycker om att arbete med service? Vi har flera lediga uppdrag i Stockholm

Vi söker dig som förmodligen är i början av din karriär, gillar att arbeta med service och arbeta med problemlösning. Vi på TNG IT Digital samarbetar med flera spännande kunder i Stockholmsområdet. Du kommer att få stora möjligheter att bygga ditt CV med värdefulla erfarenheter,

Skicka in din ansökan redan idag, det räcker med ditt CV.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att lära dig nya saker, komma i kontakt med nya företag/arbetsplatser och framförallt bli en del av ett företag som tror på mångfald. Vi människor är olika och det tycker vi är något bra. På TNG IT Digital är vi intresserade av din kompetens, inte vad du heter, vart du kommer ifrån eller vilket kön du har. Vi är stolta över att arbeta med fördomsfri rekrytering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Bland annat lösa varierade ärenden inom Windows OS (klient och server), AD, Office 365 och nätverk

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett supportteam där du tillsammans med erfarna kollegor löser 1st-line ärenden på ett snabbt, kvalitativt och effektigt sätt. Du arbetar dagligen i en nära dialog till kunder vilket innebär att du ger en förstklassig service. Du kommer ha möjlighet att lära dig många nya och moderna teknologier som både breddar och fördjupar din tekniska kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT. Du får gärna ha jobbat med IT-support alternativt jobbat med service och parallellt odlat ditt IT-intresse på fritiden. Vi önskar att du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support är ett plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att agera pedagogiskt och även har förmågan att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Vi tror att du är en fena på att hitta lösningar på problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb