CGI

Systemutvecklare till skogliga leveransen i Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 9 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som är junior systemutvecklare och som vill ta chansen att arbeta som konsult i Sveriges ledande IT-tjänstföretag.

Branschsatsning

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.Som systemutvecklare hos oss kommer du att ingå i vårt team som arbetar inhouse med de skogliga branschlösningarna och du kommer att arbeta nära många kompetenta kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling. Tekniker som du kan komma att arbeta med är C#, ASP.NET, Team Foundation Server, Windows Communication Foundation, Microsoft SQL Server, Entity Framework, MVC (Model View Controller), ESRI/ArcObjects.Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis datavetenskaplig civilingenjörsutbildning eller motsvarande.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i högt tempo, är självgående, tar egna initiativ och är driven i ditt arbete. Som person är du en lagspelare som delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och som har lätt för att samarbeta.

För mer information kontakta :
Jonas Ivarsson, 026-66 59 14, jonas.ivarsson@cgi.com
Annika Gåsberg, 026-54 61 67, annika.gasberg@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • C#
  • Microsoft Visual Studio
  • SQL Server