Javautvecklare till Max Matthiessen Stockholm

Rekryterare
Max Matthiessen
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 26 februari 2018
Ref:
FA0641BC-B88B-4176-840B-DFDD789AF036
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta framåtriktad på ett spännande försäkringsbolag med hela java-stacken i centrala Stockholm?

På Max Matthiessen får du chansen att arbeta med bland annat Java 8, Angular och Bootstrap i en agil miljö. Här pågår en stor satsning på den digitala närvaron och företaget online-tjänster med kundupplevelsen i stort fokus. På ett prisbelönt bolag får du tillsammans med engagerade kollegor ta Max Matthiessen till nya spännande höjder!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer bli en värdefull kollega i företaget, som tack vare sina insatser, utnämnts till "Framtidens Arbetsgivare" på Insurance Award 2016. Kontoret finns i moderna och ljusa lokaler mitt i centrala Stockholm. Max Matthiessen kännetecknas av ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Här erbjuds du också:

 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Löpande kompetensutveckling
 • Modern teknik
 • Utveckling av både publika tjänster och interna system
 • Agilt arbetssätt med frekventa releaser

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Frontend-utveckling i Angular
 • Utveckling i hela java-stacken
 • Utveckla i en Microservice-arkitektur med Springboot och DropWizard
 • Skapa framtidens digitala rådgivning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hela IT-avdelningen består av totalt 25 personer. Det finns tre utvecklingsteam där det ingår fyra utvecklare, en produktägare och en testare i varje team. Du och ditt team kommer ha fokus på företagets rådgivningsstöd och webbgränssnitt mot kund.

Max Matthiessen uppmuntrar att du som utvecklare ägnar tid åt att utvärdera ny teknik, vilket du också ges förutsättningar till att göra.

VEM ÄR DU?

Vi ser framför oss att du är en person som drivs av att lära dig nya tekniker och system, samt att du uppskattar sammanhang där du får utlopp för din kreativitet. Du har utvecklat inom hela stacken, men får gärna ha ett fokus mot frontend-utveckling, samt kunskap och stort intresse inom:

 • Java
 • Javascript/Typescript
 • Angular
 • Bootstrap
 • Microservices och REST

Kunskap om dessa tekniker eller liknande är meriterande. Vidare ser vi att du är en teamorienterad person som trivs att samarbeta kring gemensamma mål. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har en relevant utbildning.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Våra rådgivare, sakförmedlare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi vet att vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Företaget grundades 1889. Idag har vi cirka 440 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2016 var bruttoomsättningen cirka 1,3 MDR SEK.

Liknande jobb

Liknande jobb