CGI

Senior Accountant / Senior Financial Analyst, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 januari 2018
Stängs
den 8 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en bakgrund inom revision och vill gå vidare till en specialistroll inom redovisning? Söker du en dynamisk och föränderlig internationell organisation med högt tempo och intressanta arbetsuppgifter? Då har vi en riktigt kvalificerad och spännande roll som borde intressera dig!

På CGI är det Financial Business Service-teamet (FBS) som ansvarar för helheten, från löpande redovisning till färdig årsredovisning. Nu behöver vi förstärka vårt team med en Senior Accountant som kan erbjuda oss sin specialistkompetens inom bland annat IFRS, årsredovisningar och moms-/skattedeklarationer. Rollen utgörs till största delen av kvalificerat löpande redovisningsarbete och legal rapportering men det kommer även att ingå en del process- och strukturutveckling. Du kommer att vara vårt teams redovisnings- och IFRS-specialist vilket kommer att innebära en del internutbildningar och kunskapsdelning.

Tjänsten ger dig en möjlighet att få utveckla en specialistroll med mycket ansvar i ett spännande bolag med hög förändringstakt. Du kommer att ha kontaktytor över hela bolaget, i Sverige och internationellt och få en djup insikt i CGI:s finansiella processer och strukturer.

Vi erbjuder en roll som du själv får vara med och utveckla och där du får chansen att växa inom i en spännande, internationell organisation. Tjänsten är placerad på vårt svenska huvudkontor i Kista, Stockholm och du kommer att rapportera till Finance Manager FBS. Hos oss på CGI erbjuds du att bli ägare i bolaget genom vårt aktieköps-program, du har möjlighet till ständig karriär- och kompetensutveckling och vi strävar alltid efter att skapa en miljö där våra medlemmar tycker att det är roligt att arbeta tillsammans.

Som vår Senior Accountant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden att bestå av bland annat;

 • Månatligt bokslutsarbete och rapportering
 • Upprätta skatteberäkningar, inkomstdeklarationer samt årsredovsningar
 • Vara vår redovisningsexpert
 • Supportera våra Business controllers med analyser och projekt
 • Kontakt med revisorer
 • Interna kontakter över hela bolaget, framförallt med det kanadensiska huvudkontoret
 • Ofta och många utmanande uppgifter i och med bolagets storlek och utveckling
 • Arbete i system som; PeopleSoft, Hyperion och Kapell

Vi söker dig som är revisor eller som har arbetat på revisionsbyrå och som har arbetat upp en specialistkunskap inom redovisningsområdet. Nu är du redo att gå vidare till en operativ linjeroll i en större internationell organisation och dela med dig av dina expertkunskaper. Du har en gedigen IFRS-kunskap, du har mycket bra koll på svenska redovisnings- och skatteregler, du talar och skriver utmärkt engelska och behärskar system och verktyg på en hög nivå (framför allt Excel).

Som person är du strukturerad, analytisk och fokuserad samtidigt som du har förmåga att hantera en organisation i ständig förändring. I teamet kommer du att arbeta självständigt, med eget ansvar och du förväntas ta egna initiativ. CGI är en internationell organisation och de breda kontaktytorna som tjänsten innebär kommer att ställa krav på social kompetens och en kommunikativ förmåga. Du behöver vara målinriktad och hålla deadlines. Att du kan jobba obehindrat i en engelskspråkig miljö förutsätter vi. Med passion, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor vårt arbete till högsta nivå!

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Sara Ögren,
sara.ogren@cgi.com

Accountant, Financial Analyst, redovisning, IFRS, PeopleSoft, Hyperion, Kapell, IT.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Accounting
 • Analytical Thinking
 • English
 • Hyperion
 • Microsoft Excel

Liknande jobb

Liknande jobb