Systemutvecklare

Rekryterare
PP Pension
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 26 januari 2018
Stängs
den 26 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Systemutvecklare på litet tjänstepensionsbolag

Erfaren utvecklare med försäkringskunnande/LIV
PP Pension söker dig som är erfaren utvecklare inom tjänstepensionsområdet. Du har arbetat många år med detta och är skicklig på att förstå verksamhetslogiken. Du kan producera effektiv och korrekt kod. Du har gedigen erfarenhet och kunskap om databaser och komplex integration samt har stor vana vid utvecklingsprocesser, test och produktionssättning.

Vi arbetar med Microsoftmiljöer (.Net, Visual Studio, C#, MS SQL, Webservices etc.). Det är en fördel om du kan detta men inte nödvändigt. Har du lång erfarenhet av systemutveckling i andra miljöer och kan försäkring, tjänstepension av olika typer (traditionell och fond) samt försäkringsberäkningar är du extra intressant för oss.

Vi har både egenutvecklade system och externa system/partners - således en komplex miljö och integration. Vi är ett litet utvecklingsteam i en liten organisation där vi har nära till verksamhet och beslut. Du får chansen att medverka i utveckling av verksamhetens alla områden och se snabba resultat. Arbetet är mycket utvecklande, komplext och omväxlande. Allt det tycker vi är roligt och hoppas du tycker det också. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön för rätt person.

Egenskaper:

  • Som en erfaren person inom området kan du ta egna initiativ, är självgående (utom kanske i utvecklingsmiljön) och kan komma med egna idéer till förbättring och nytänkande
  • Stort intresse för att lära och utvecklas inom olika områden
  • Analytisk, pålitlig, noggrann samt hjälpsam
  • God samarbetsförmåga


Svar till Peter Söderqvist
IT-chef/Business Analyst
Tel. 08-7299092
jobb@pppension.se


Rekrytering IT

Vill du arbeta i en liten organisation med snabba beslutsvägar och med framåtandan som hos en start-up? Vill du vara med på en spännande resa mot förnyelse i en ständigt föränderlig bransch? I så fall ska du arbeta hos oss. Här får du möjlighet att växa både professionellt och personligt.


PP Pension är en dynamisk arbetsplats som präglas av omtanke om varandra och våra kunder. Vi har ett viktigt uppdrag från våra medlemmar, och det är vi stolta över! Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning och vi sätter alltid kundnyttan i främsta rummet. I en liten organisation som vår är det viktigt att man känner sig bekväm med att ta ansvar för många delar av en process.

Om dig

Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till alla sorters människor och har en stark vilja att göra skillnad. Du tycker om att skapa goda relationer och tycker att det är roligt att möta nya utmaningar. Självklart är du lösningsorienterad, och om du har massor med humor så kommer du att trivas här.

Vi erbjuder

  • Trevliga kollegor i härliga lokaler, mitt i centrala Stockholm
  • En utvecklande arbetsmiljö där egna initiativ uppskattas.
  • Friskvårdsbidrag 5000 kr/år
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Löpande kompetensutveckling

Liknande jobb

Liknande jobb