Sogeti Sverige AB

Utvecklare SharePoint och 365

Plats
Uppsala
Annonserat
den 31 januari 2018
Stängs
den 8 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Välkommen till oss på Sogeti!

Som konsult med inriktning mot SharePoint och Office 365 kommer du att arbeta med arkitektur, design och utveckling av lösningar baserade på Office 365, Azure och SharePoint. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av Office 365/SharePoint, och som har stort intresse för moderna webblösningar.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

  • Ta fram förslag på lösningar med estimat.
  • Nyutveckling och vidareutveckling.
  • Bidra till en positiv utveckling för teamet.

Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag. Vi föredrar att arbeta i agila utvecklingsteam med täta och kontinuerliga leveranser. Uppdragen kan vara både ute hos kund eller på plats i våra lokaler.

Du kommer att jobba på ett kontor fokuserat på Microsoft, webb och app (Xamarin). Här jobbar projektledare, webbstrateger, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare. Uppdragen kan vara både ute hos kund eller på plats våra i lokaler i Uppsala.

Vi jobbar nära övriga Sogeti där all typ av kompetens finns att tillgå, t ex inom arkitektur, integration, säkerhet, business intelligence och test.

Sogeti Uppsala är det lilla trivsamma kontoret mitt i stan där vi utvecklar webbar, appar och andra system Här är vi runt 30 personer som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att bygga de stabilaste systemlösningarna, de bästa webbarna eller de mest användbara apparna. Sogeti är utsedda till IT- branschens bästa arbetsgivare för tredje året i rad.

Hör av dig, så tar vi en fika - eller skicka in en ansökan direkt!


Gärna adekvat akademisk utbildning.

 

Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av:

  • SharePoint
  • Office 365
  • ASP.NET/C#
  • Azure
  • HTML/CSS/jQuery

Är du dessutom en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Uppsala så tveka då inte att skicka in ditt CV med ett personligt brev.

Liknande jobb

Liknande jobb