Sogeti Sverige AB

Arkitekt inom Microsoft

Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 januari 2018
Stängs
den 30 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du idag som konsult inom Microsoft och söker en ny utmaning?

Vi söker dig som har den breda tekniska kompetens som krävs för att kunna förstå våra kunders befintliga IT-landskap och IT-system; både vilka möjligheter de erbjuder och vilka begränsningar de har. Du har en god övergripande förståelse för teknologi och kan se hur gårdagens teknologival påverkar morgondagens lösningar. Vill du vara med och förflytta företag ut i molnet med allt vad det innebär så har vi uppdragen för dig.

Vi erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher. Vi har förmågan att ta hela lösningar som spänner över flera lösningsområden då vi har mycket god kompetens inom bland annat Business Intelligence, Industriell IT, Integration, Webb och Mobilitet.

Vi är experter på produkter som SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och EPiServer samtidigt som vi arbetar med utveckling inom .Net och C#.

Som konsult på Sogeti trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Som konsult på Sogeti så gillar man att jobba med De Bästa! Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder med uppdrag både lokalt, nationellt och internationellt. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.


Vi söker dig som:

 

  • Har erfarenhet av att arbeta med applikationsutveckling samt har förmåga att sätta upp en fungerande arkitektur i framförallt Microsoft Azure
  • Har erfarenhet av .NET
  • Har förståelse för hur plattformstjänster (App Services, Azure VMs, Azure AD m.fl.) i Microsoft Azure kan användas
  • Har förståelse och intresse för infrastrukturen runt Microsoft Azure och hur det passar in i kundens tekniska ekosystem
  • Har erfarenhet av migrering av system från On-premises till molnlösningar.

I den här rollen är det viktigt att du brinner för molnlösningar och att du vill vara med och driva vårt erbjudande vidare i den digitala utvecklingen.

Liknande jobb

Liknande jobb