CGI

Integrations Specialist - HCI, (Stockholm, Luleå, Göteborg)

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du chansen att arbeta med HRM-lösningar i framkant och med fördelarna av att arbeta i ett av världens största IT-konsultföretag. CGI har ett starkt fäste hos i stort sett alla Sveriges företag och organisationer. Just HR-området står idag i starkt fokus för en digital transformation hos våra kunder och vi ser en ökande efterfrågan av kvalificerade systemlösningar från en trovärdig och långsiktig leverantör. CGI arbetar nu strategiskt på att stärka teamet och vill att du blir en del av vår satsning i Stockholm, Luleå eller Göteborg.

Denna roll innebär att arbeta med design och utveckling av integrationer kopplade till SAP/Successfactors. Du kommer att arbeta med integrationsfrågor kopplade till CGI:s koncept kring HR baserat på SuccessFactors i kombination med CGI:s lönesystem POL. Din roll är arbeta med våra kunder i större och mindre projekt med att implementera ett modernt HR-stöd. Du arbetar i vårt lösningsteam och i dialog med kunden kring realisering av deras lösning. Du är med hela vägen från designfas till driftsättning.Sökande till denna tjänst skall ha erfarenhet av att med komplexa systemintegrationer med särskild erfarenhet inom HR-området. Du har förmåga att jobba både med internt leveransteam såväl som i direkt dialog med kunden. Vår lösning bygger på SAP/Successfactors så erfarenhet av Hana Cloud Integrations är en nyckelkompetens. Erfarenhet från andra integrationsplattformar är ytterligare meriterande.

Utöver detta vill vi att sökanden har:

  • Vana vid självständigt arbete i komplexa systeminförandeprojekt;
  • Mycket god teknisk och kompetens kring HR- och lönesystem;
  • God kommunikativ kompetens;
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift;


För mer information, kontakta gärna;
Mats Österberg, m.osterberg@cgi.com, 08-671 15 64

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb