Copywriter till Resurs Bank i Helsingborg

Rekryterare
Resurs Bank
Plats
Skåne län, Helsingborg
Annonserat
den 26 januari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kan du skapa uppmärksamhet och väcka intresse med dina ord? Sporras du av att förklara komplexa produkter på ett enkelt och engagerande sätt? Vill du vara en del av ett kunnigt, växande, nordiskt marknadsteam? Då kan vi erbjuda dig en roll som copywriter! Vi befinner oss i ett mycket spännande skede, eftersom vi har gett oss ut på en omfattande varumärkesresa, som involverar oss alla på marknadsavdelningen.

Vi vill hitta dig som älskar det skrivna ordet och har förmågan att plocka russinen ur stora informationskakor. Din uppgift blir att, tillsammans med vår nuvarande copy, skriva både korta och långa svenska och engelska texter för alla våra affärsområden. Du kommer att få arbeta med vårt sälj- och annonsmaterial, våra olika hemsidor, nyhetsbrev och all annan tänkbar marknadskommunikation. Du är kreativ i ditt skrivande och kan förvandla en kort brief till copy som fångar läsaren. Självklart kan du anpassa ditt språk efter målgrupp, kanal och önskat budskap.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad, flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som copywriter på en byrå eller marknadsavdelning. I botten tror vi att du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Du är en stilsäker och trygg skribent som är van vid att anpassa språk och tonalitet efter olika målgrupper och koncept.

Det är ett plus om du är intresserad av, eller har tidigare erfarenhet av, den finansiella sektorn eller annan reglerad marknad.

Som person är du självgående, strukturerad och kreativ. Du har lätt för att hantera stora mängder information och kan snabbt avgöra vad som är relevant att lyfta fram. Vi söker dig som trivs i en miljö där du får utmana, utvecklas och ha roligt tillsammans med dina kollegor.

Du kommer att rapportera till Inhouse Agency Manager och vara placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och för frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Ståhl på marie.stahl@se.experis.com eller 0727-28 54 30.

Liknande jobb

Liknande jobb