Webbutvecklare med fokus på Front-end

Rekryterare
AFA Försäkring
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 26 januari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till ett lite annorlunda försäkringsbolag. Hos oss får du jobba med experter och människor som brinner för att hjälpa våra kunder. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar. Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer. Vill du vara med och bidra till hur vi på AFA Försäkring ska kunna möta våra kunders behov på bästa sätt i framtiden? Är du en erfaren webbutvecklare som är nyfiken på framtiden? Då kan du vara den vi söker.

 

Vad du kan förvänta dig
Du kommer att jobba med Front-end-/webbutveckling i ett utvecklingsteam inom en av våra verksamhetsprodukter. Alla våra utvecklingsteam jobbar självständigt och har, tillsammans med produktägaren, ett gemensamt ansvar för det som teamet utvecklar och levererar. Teamens arbete genomsyras av kreativitet, kvalitet och samarbete. Dessutom kommer du att, med stöd av vårt UX-team, bidra till att våra webbplatser är användarvänliga och tillgängliga för alla.
Utvecklingen sker idag i modern Microsoftmiljö med verktyg som Visual Studio, SQL Server, TFS, Team City och Octopus Deploy. Automatisering, tjänstebaserad arkitektur och testdriven utveckling är ledord i vårt arbete. Hur vår utvecklingsmiljö kommer att se ut imorgon kommer du att ha stor möjlighet att påverka. Vi har precis påbörjat vår resa som skall ta oss in i den digitala framtiden. Som webbutvecklare kommer du att tillhöra avdelning Systemutveckling inom enhet IS/IT.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande praktisk erfarenhet av systemutveckling.
Du är positiv, modig och nyfiken person som gärna delar med dig av din kompetens och dina erfarenheter till dina kollegor.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom webbutveckling och skall tidigare ha jobbat med CSS, HTML, Javascript, .Net (C#), .MVC och SQL Server. Har du dessutom erfarenhet/kompetens inom .Net Core, Episerver, WCAG, TeamCity och/eller Octopus Deploy så är det ett plus.
Svenska i tal och skrift då allt arbete och all dokumentation sker på svenska.

Detta kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag där vår medarbetare trivs och kan rekommendera oss som arbetsgivare. Klicka här för att läsa om hur Afrodite tycker att det är att jobba och driva avdelningen systemutveckling på AFA Försäkrings IT-enhet. Du kan även klicka här för att se filmen om hur det är att jobba på AFA Försäkring.

Välkommen med din ansökan 
Vi ser fram emot din ansökan och sista ansökningsdag är 20 februari 2018.
Frågor om tjänsten besvaras av Saleem Nilsson, Rekryteringskonsult, Experis, på telefon 070-322 13 77 mail: saleem.nilsson@se.experis.com


Våra fackliga företrädare är:
Facket för Försäkring och Finans, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon  08-696 49 74 

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se

Följ oss gärna via LinkedInTwitter eller Facebook.

Liknande jobb

Liknande jobb