Business Analyst till Tyringekonsult AB

Rekryterare
Tyringekonsult
Plats
Skåne län, Hässleholm, Perstorp
Annonserat
den 23 januari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Tyringekonsult AB kommer du jobba med engagerade och prestigelösa kollegor i en rolig och utmanande miljö. Tyringekonsult AB har utvecklat och levererat applikationer för EDI och integration inom olika branscher sedan 1985. Vi tillhandahåller kostnadseffektiva lösningar som hjälper våra kunder att integrera och utbyta affärsinformation på ett effektivt sätt. Läs mer på www.tyringe.com.

 

Vill du jobba som en teknisk Business Analyst mot affärsområdet Trade ?

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du bli vår dedikerade Tekniska Business Analyst inom affärsområdet Trade och arbeta enkom som en viktig länk i Trade-teamet mot detaljhandelssektorn, med medelstora och stora kunder i branschen. I rollen kommer du samla krav och diskutera våra kunders behov. Du kommer föreslå lösningar och förbättringar inom Tyringes kundanpassade EDI-system TIS utifrån kundens behov, för att sedan integrera detta till kundens specifika affärssystem. Varför söker vi då just en teknisk Business Analyst? Du kommer nämligen också få möjlighet att arbeta med projektkoordinering/ledning, implementering av den kundanpassade lösningen och utbildning av kundens användare. Även delta i möten och seminarium med branschorganisationer, så som GS1 och dylikt.

Kvalifikationer

Som vår viktiga länk mellan affär och IT har du ett primärt fokus på att samla in, dokumentera och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från kundens verksamhet. För att sedan implementera integrationerna och utbilda samt fungera som kundens bollplank, ser vi att du även vill jobba med:

  • presale-frågor och trivs i rollen där du agerar som ett processmässigt och tekniskt stöd till säljarna vid behov.
  • systemimplementation och på så sätt ha kunskap i att vara delaktig i genomförande av olika projekt i samband med införande av Tyringes system hos kunderna
  • uppsättning och införande av EDI, inkluderad felsökning i TIS-Trade.
  • projektledning/koordinering i de projekt som Tyringe driver med sina kunder.
  • utbildning i TIS - Trade för användarna innan driftsättning.
  • vid behov stödja dina kollegor i supportärenden

Din profil

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund. Några års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll som Presale/Solution Architect / Kravanalytiker / Business Analyst /Teknisk Projektledare mot detaljhandeln eller inom retail. Kunskaper kring EDi och erfarenhet av ett eller flera större, komplexa affärssystem, så som Movex, SAP, Dynamics etc. God förståelse för IT-processer och flöden överlag samt erfarenhet av agila projekt med kontinuerliga leveranser är ett krav.

Som person gillar du mötet med människor, samt är en prestigelös och duktig problemlösare som stimuleras av frihet under ansvar och att vara en vi räknar med. Du brinner för en gedigen analys och bidrar till hög leveranskvalitet. Du har erfarenhet av nära kundkontakt och trivs med externa och interna möten, både fysiska och webbmöten. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i och förstå verksamheter och behov samt förmedla det till andra och din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Tyringe är initial placeringsort men vi är öppna för placering på andra orter om rätt kompetens finns mer avlägset från Tyringe. Resor i tjänsten kan förekomma.

Låter detta som nästa karriärsteg för dig?

För frågor vänligen kontakta Igor Micanovic på 040 665 61 44

Sökord: Lediga jobb, lösningsarkitekt, systemarkitekt, systemutvecklare, applikationsarkitekt, implementationskonsult, affärssystemkonsult, affärssystem, logistikprocesser, EDI, solution architect, detaljhandeln, teknisk projektledare, kravanalytiker, BA

Liknande jobb

Liknande jobb