Sogeti Sverige AB

Webbutvecklare Linköping eller Norrköping

Hej!

Jag heter Helena Rosengren och ansvarar för ett team med konsulter på Sogeti i Linköping/Norrköping med expertkompetens inom webb-utveckling. Här arbetar kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT.

Sogeti levererar till många olika kunder vilket ger dig möjlighet att arbeta med varierande projekt, både ute hos kund och in-house. Vi föredrar att arbeta i agila utvecklingsteam med täta och kontinuerliga leveranser.

Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam. Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi vill gärna dela med oss av vår arbetsglädje!


Vi söker dig som har ett stort intresse för webb och håller dig uppdaterad om nyheter och trender inom området. Det är ett plus om du jobbat med EpiServer, SharePoint, Umbraco eller annan .netutveckling.

 

Du är initiativrik men samtidigt lyhörd för kundens önskemål och förutsättningar. Hos oss jobbar du på ett kontor fokuserat på Microsoft-baserade lösningar och webb. Sogeti är Microsoft guldpartner inom 14 kompetensområden och premiumpartner med Epi. Här jobbar projektledare, webbstrateger, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare. Vi jobbar även nära övriga Sogeti-kontor i hela Sverige där all typ av kompetens och erfarenhet finns.

Vill du göra oss ännu bättre? Häng på oss!

Liknande jobb

Liknande jobb