Sogeti Sverige AB

Mjukvaruutvecklare inom testautomation i Norrköping eller Linköping

Jag heter Fredrik Olsson och ansvarar för ett team konsulter på Sogeti i Linköping/Norrköping med expertkompetens inom mjukvaruutveckling och testautomatisering, Sogeti jobbar sedan många år tillbaks med design och utveckling av både öppna och inbyggda system, från kravinsamling, arkitektur och design till integration och automatisk kvalitetssäkring. Hos oss i Linköping eller Norrköping får du möjligheten att få kompetenta och inspirerande kollegor samt även spännande och utmanande uppdrag och projekt, alltid nära våra kunder.

Rollen är mångfacetterad och involverar mjukvaruutveckling, automatiserad testning, kravhantering, systemdokumentering, design och verifiering. Förståelse och erfarenhet av continuous integration och DevOps är en självklar ingrediens.

Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi vill gärna dela med oss av vår arbetsglädje!

Att jobba som konsult är spännande och lärorikt. På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Då du oftast arbetar i grupp, är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Din grundinställning är att alltid göra det bästa för kunden.


Kvalifikationer:

 

  • Har högskole/universitetsexamen med minst 2 års erfarenhet inom området
  • Har ett stort intresse för programvaruutveckling och kvalitetssäkring.
  • God analytisk förmåga och en passion för att lösa problem.
  • Du har erfarenhet från olika utvecklingsmetoder, tex. vattenfall, agila arbetssätt och continuous integration
  • Kunnig i språk som Java, Javascript, C#, även andra språk är utav intresse!
  • Har erfarenhet kring tex: QTP, Selenium, Ranorex, Protractor, React m.m, Även andra områden är utav intresse såsom Jenkins, Rhapsody, Eclipse, Cucumber, Matlab, Simulink och Bridgepoint.
  • Meriterande om du har erfarenhet att bygga upp automatiseringsramverk från grunden
  • Har du automatiserat emot mobila platformar ses detta som en stark merit!  

Liknande jobb

Liknande jobb