Sogeti Sverige AB

Engagerad och kvalitetsdriven Testledare i Norrköping eller Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 2 februari 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Fredrik Olsson och ansvarar för ett team konsulter på Sogeti i Linköping/Norrköping med expertkompetens inom testledning, projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Här arbetar våra stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT.

Som en oberoende och objektiv testspecialist vänder sig våra kunder oftast till oss när de behöver en långsiktig strategisk testlösning, men också när de helt enkelt söker experter inom test till sina projekt och vi söker kontinuerligt kompetenta och drivna medarbetare.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av testledning, testautomatisering och verifiering av mjukvara i olika typer av verksamheter. Du kommer att hjälpa våra kunder att utvärdera, förändra och förbättra sin organisation med en strukturerad testning och har erfarenhet av att utvärdera olika typer av testning gentemot ett projekts eller en organisations behov.

Du kommer att arbeta som konsult i våra olika kundåtaganden men du ska även ha en entreprenör i dig och kunna hjälpa till i vår affärsutveckling inom Sogeti. Troligen arbetar du redan i denna roll idag men känner att det är dags att utvecklas ännu mer.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg


För att passa in hos oss bör du vara en positiv och engagerad lagspelare som drivs av att leverera goda resultat. Du är strukturerad och noggrann samt en god kommunikatör som är van vid att ta initiativ och se helhetsperspektivet i leveransen. Du har ett par års erfarenhet av testledning och att du brinner för test och kvalitet samt är van vid att arbeta agilt ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har:

 

  • Brinnande intresse av test och kvalitetssäkring inom IT.
  • God kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden
  • Erfarenhet av att göra reviewer/genomlysningar och komma med rekommendationer
  • Kunskaper i utvecklingsprocesser, testprocesser och närliggande områden såsom t.ex. krav- och felhanteringsprocesser
  • Intresse av att coacha våra kunder med framtagandet av kravbilden som bas för testarbete
  • Är flexibel och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar
  • Känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare

Det är meriterande om du:

  • Har en ISTQB Certifiering eller liknande

Liknande jobb

Liknande jobb