Sogeti Sverige AB

BI expert i Norrköping eller Linköping

Plats
Linköping eller Norrköping
Annonserat
den 2 februari 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Business Intelligence är ett fokuserat satsningsområde inom Sogeti som genomsyrar oss lokalt, nationellt och globalt. Business Intelligence för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa problem samt fokusera på kundnytta. I området ingår även kognitiva tjänster och AI. Vårt främsta fokus är verktyg inom Microsoft stacken men som alltid är teknik underordnat kundnytta. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra och ta nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

Som konsult inom Business Intelligence på Sogeti kommer du att hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar. Den här annonsen riktar sig till dig som är systemutvecklare eller specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence. Du är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet.

Vi söker som dig är:

  • Specialist, eller har några års erfarenhet, inom Data Warehouse och Business Intelligence
  • Systemutvecklare med erfarenhet av databasutveckling och som vill bredda dig mot Business Intelligence
  • Har erfarenhet av Business Intelligence-lösningar (med ETL, Data Warehouse och analyskuber)
  • Gärna erfarenhet av Big Data, hadoop, machine learning
  • Du brinner för att fortsätta att jobba med Microsofts miljöer SQL Server, Azure, Analysis Services, Reporting Services, SQL Server Integration Services och PowerBI.
  • Du har du något års erfarenhet av databaser och vill utvecklas till en BI konsult.

Som person ser vi gärna att du är drivande, utåtriktad, säljande och att du tycker om att arbeta i team. I rekryteringsprocessen eftersträvar Sogeti en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Kontakta mig på 0722-118285 eller fredrik.olsson@sogeti.se för mer info, se gärna på www.sogeti.se/tomas om hur det är att vara konsult i vårt team i Linköping.

Liknande jobb

Liknande jobb