Sogeti Sverige AB

Projektledare digital transformation i Norrköping eller Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 2 februari 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Fredrik Olsson och ansvarar för ett team konsulter på Sogeti i Linköping/Norrköping som är experter på testledning, projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Här arbetar våra stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT.

Vill du vara del i att ta de stora företagen genom sina digitala transformationsresor, och ibland givetvis även mindre företag? Kan du leda utvecklingsteam och kunderna på den här resan? Har du koll på vilka utmaningar man ställs inför när man driver projekt relaterade till utveckling av digitala lösningar?

Har du dessutom kompetens inom något specifikt område som exempelvis web, intranät, BI?

Bra! Då är det dig vi söker!

Vi behöver bli fler i våra digitala team. Inom Sogeti i Linköping/Norrköping har vi fyra team som arbetar tight tillsammans, Digitala kanaler, BI & Integration, Digital Experience och High Tech engineering.Teamen består av strateger, projekt-/testledare, utvecklare, designers, digitala arkitekter och testare. Vilket team som du kommer ingå i beror till stor del på ditt eget intresse.
Som projektledare arbetar du med projektledning, kravledning, utredningar, förstudier, app- och webbutveckling. Här lär du dig olika branscher och får bred erfarenhet, i ett globalt företag med stor möjlighet till konstant utveckling.
Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår webb eller lyssna på några av våra poddar,

Krav

 

  • Minst 2 års erfarenhet av projektledning inom systemutveckling tex webb.
  • Universitets- eller högskoleexamen
  • Erfarenhet av projektledning och metoder som används inom projektledning/IT-projekt, exempelvis Scrum.
  • Du känner starkt för att arbeta som konsult samt är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och affärer.
  • Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • Certifierad projektledare inom någon metodik.
  • Erfarenhet som scrum master.

Liknande jobb

Liknande jobb