Systemtekniker inom Middleware

Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 1 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Som systemtekniker på Finansinspektionens (FI:s) IT-avdelning tillhör du den grupp som arbetar med middlewarekomponenter. Du kommer här att få huvudansvar för förvaltning av flera av gruppens mest centrala tjänster vilket också innebär att du aktivt leder arbetet med att vidareutveckla och effektivisera driften av dessa. Dessutom bidrar du som resurs till övriga förvaltningsobjekt inom gruppen. Du förväntas aktivt bidra till förbättring av processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet. Arbetet innefattar till viss del även övervakning av system och infrastruktur.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta som systemtekniker med fokus på IIS och .Net Framework ur ett förvaltningsperspektiv, det vill säga server, konfiguration, webbsajter och säkerhet. Du är väl förtrogen med Exchange och tillhörande tjänster inom mailrouting och kommunikation. Du har även grundläggande kunskaper om virtualisering och Powershell samt är väl förtrogen med Microsofts operativsystem och dess komponenter. Kunskaper om lastbalansering, Skype och Enterprise PKI är meriterande.

Du har relevant högskoleutbildning och certifieringar eller kan på annat vis styrka dina kunskaper.
Att dokumentera ditt arbete och att skriva instruktioner och rutiner ser du som en självklarhet. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Du tar initiativ, bidrar med gottsamarbete och är tydlig i din kommunikation.

Intresseanmälan
I denna rekrytering samarbetar FI med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Du visar ditt intresse för tjänsten via ett mail med ditt CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg eller genom att registrera din intresseanmälan på www.experis.se.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Liknande jobb

Liknande jobb