CGI

Service Integration Manager/Architect

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 februari 2018
Stängs
den 27 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Intresset är stort för Infrastruktur Outsourcing till CGI. CGI genomför ett antal stora, intressanta och komplexa projekt med våra kunder. Därför söker vi inom CGI GTO System Operations and Infrastructure Services dig som har teknisk erfarenhet och är sugen på nya utmaningar som Technical project manager /Service Integration Manager/Service Integration Architect.

I rollen som Service Integration Manager kommer det att ges möjlighet att växa i sin roll, både vad gäller att leda människor i projektet samt bygga på sin erfarenhet vad gäller komplexa IT system som skall migreras från en plattform till en annan.

Inom CGI finns ett stort nätverk och möjligheter i att kunna gå vidare och växa i sin personliga roll och ta sig an nya utmaningar.

Inom GTO arbetar vi med alla delar inom ett IT-projekt/uppdrag, allt från affärer, förstudier och design till implementation och överlämning till drift i vår produktionsverksamhet. I rollen som Service Integration Manager/Service Integration Architect erbjuder vi dig att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och delprojekt och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vi söker nu specifikt till ett väldigt spännande projekt där du kommer att arbeta med flera kunder, flera teknologier och med flera av våra infrastrukturtjänster.

I rollen som Service Integration Manager/Service Integration Architect innebär det att du bla;

 • I etableringsfasen:
  • För våra befintliga kunder och våra tjänster, genomföra och ansvara för att driva uppdrag/projekt kring etablering/integrering av våra tjänster inom GTO DCS området., tekniska infrastrukturer eller andra typer av uppdrag som har vår produktionsverksamhet som mottagare; enligt budget, tidplan, direktiv och avtal.
  • För våra nya kunder i ett större Transition och/eller Transformation (T&T) projekt ansvara och driva delprojekt för att etablera/integrera våra GTO tjänster; enligt budget, tidplan, direktiv och avtal.
  • Agera spindeln i nätet då projekten/uppdragen ofta innebär att hålla ihop aktiviteter inom flera tekniska plattformar och tjänster samt mellan grupper och enheter.
    
 • I säljfasen:
  • På uppdrag från Affärstransitionsprojektledaren (ATPL) fungerar som en säljstödjande roll i våra affärsprojekt
  • Antingen direkt under Affärstransitionsprojektledaren (ATPL) i affärsprojekt eller under CEM i mindre förändringar/tillägg för befintlig kund arbetar tillsammans med lösningsarkitekt, teknisk leverans arkitekt (TDA) och tjänstespecialister m.fl. för att ta fram och beskriva lämplig T&T strategi inom DCS tjänste/teknikområde.
  • Ansvarar för säkerställande av att estimaten är kommunicerade och överenskomna med respektive tjänstespecialist och att Risker, Antaganden, Problem och Beroende kopplade till relaterat tjänste/teknikområde finns dokumenterade.
  • Innehar en kritisk roll i gränslandet mellan försäljningsorganisation och leveransorganisation. Service Integration Architect kan även medverka i att besvara frågeställningar i kundens förfrågan som berör relaterat tjänster/teknikområde.För att lyckas i denna roll krävs det att du har Tekniskt kunnande i grunden och/ eller har erfarenhet av arbete med tjänster i GTO tjänsteportföljen är positivt. Om du har erfarenhet av projektledning inom infrastruktur så ser vi detta som ett plus. Du har goda kunskaper i engelska såväl i tal och som i skrift då CGI's koncernspråk är engelska. I övrigt har du även mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera.


Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som kollega. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder, kollegor och att följa uppsatta processer är de personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.


För mer information, kontakta gärna;
Anders Sundén +46739887771
Pär-Olof Olsson +46702246787


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Agile / Collaborative Method
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Project Management
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb