Tjänsteägare nätverk och kommunikation

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 6 februari 2018
Stängs
den 20 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  

 

Atea it som tjänst  

Ateas it som tjänst består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.  

 

Din roll i laget  

Var med och skapa hybrid it på riktigt! Atea växer inom it som tjänst och söker nu en tjänsteägare för förvalta och utveckla våra tjänster med inriktning nätverk och kommunikation. Som tjänsteägare kommer arbeta nära tillsammans med våra Product Managers, specialistsäljare, hela Ateas konsultstyrka och våra leveransenheter inom it som tjänst, samt våra partners och leverantörer.  

 

Som tjänsteägare ansvarar du för att garantera våra leveransmål, vår ekonomi per tjänst och operativa partnerrelationer. Du äger ansvar och mandat för att leda arbetet med kontinuerliga förbättringar, deltar i vidareutveckling av befintliga tjänster samt nyutveckling av tillägg och nya tjänster. Du har ett ansvar för att följa hur teknik och omvärld förändras och hur vi kan dra nytta av det och ständigt ligga i framkant för att behålla landslagsklass på våra tjänster.  

 

Dessutom har du förmånen att arbeta nära våra konsulter som är ute och hjälper våra kunder både med att komma igång med våra tjänster och att få ut maximal nytta av dem. Du tar personligt ansvar och är drivande, engagerande, har en positiv attityd med god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.Vi vill mer och håller ett högt tempo, i detta behöver du vara ihärdig, driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar där du utmanas i att vara flexibel och kreativ.  

 

För att lyckas som Tjänsteägare så behöver du:  

• Erfarenhet från tjänstebaserad leverans och tjänsteutveckling.  

• Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med design, installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk och kommunikation.  

• Arbetat med årsplanering, kostnadskalkylering och ekonomisk uppföljning.  

• Ett starkt eget driv och en god förmåga att se helheter.  

• God förståelse för ITIL.  

 

Meriterande egenskaper inkluderar:  

• Erfarenhet och kunskap om LEAN, IT4IT, DevOps.  

• God kunskap om Ateas verksamhet, organisation och erbjudande.

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  

 

Ansök och bli en av oss  

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-02-09. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Service Portfolio Manager Per Synnergren, per.synnergren@atea.se eller +46 46 16 34 30.  

 

Välkommen till Atea!  

 

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  

Liknande jobb

Liknande jobb