CGI

Service Integration Manager/Project Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 6 februari 2018
Stängs
den 9 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Intresset är stort för Infrastruktur Outsourcing till CGI!
Därför söker vi inom CGI GTO Service Integration teamet Dig som har teknisk erfarenhet och är sugen på nya utmaningar som Service Integration Manager/Project Manager för CGI GTO olika tjänster.

Inom SI teamet på CGI GTO arbetar vi med alla delar inom ett IT-projekt, allt från affärer, förstudier och design till implementation och överlämning till drift i vår produktionsverksamhet. I din roll erbjuder vi dig att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och delprojekt och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.I etableringsfasen:
o För våra befintliga kunder och våra tjänster, genomföra och ansvara för att driva uppdrag/projekt kring etablering/integrering av tjänster inom CGI GTO, tekniska infrastrukturer eller andra typer av uppdrag som har vår produktionsverksamhet som mottagare; enligt budget, tidplan, direktiv och avtal.
o För våra nya kunder i ett större Transition och/eller Transformation (T&T) projekt ansvara och driva delprojekt för att etablera/integrera våra CGI GTO tjänster; enligt budget, tidplan, direktiv och avtal.
o Agera spindeln i nätet då projekten\uppdragen ofta innebär att hålla ihop aktiviteter inom flera tekniska plattformar och tjänster samt mellan grupper och enheter.

I säljfasen:
o På uppdrag från Affärstransitionsprojektledaren (ATPL) fungerar som en säljstödjande roll i våra affärsprojekt
o Antingen direkt under Affärstransitionsprojektledaren (ATPL) i affärsprojekt eller under CEM i mindre förändringar/tillägg för befintlig kund arbetar tillsammans med lösningsarkitekt, teknisk leverans arkitekt och tjänstespecialister m.fl. för att ta fram och beskriva lämplig T&T strategi inom CGI GTO specifikt tjänste/teknikområde.
o Ansvarar för säkerställande av att estimaten är kommunicerade och överenskomna med respektive tjänstespecialist och att Risker, Antaganden, Problem och Beroende kopplade till relaterat tjänste/teknikområde finns dokumenterade.
o Innehar en kritisk roll i gränslandet mellan försäljningsorganisation och leveransorganisation och kan även medverka i att besvara frågeställningar i kundens förfrågan som berör relaterat tjänste-/teknikområde.För att lyckas i denna roll krävs det att du har tekniskt kunnande i grunden samt viss erfarenhet av koordinering och projektledning. Vi ser det dom väldigt positivt om du även har erfarenhet av projektledning inom infrastruktur. Du har goda kunskaper i engelska såväl i tal och som i skrift då CGI's koncernspråk är engelska. I övrigt har du även mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som kollega. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder, kollegor och att följa uppsatta processer är de personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Verktygsportfölj:
• Microsoft Office sviten
• Microsoft Project
• CGI Specifika verktyg och processer


För mer information, kontakta gärna;
Elisabeth Edvardsson, elisabeth.edvardsson@cgi.comUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Microsoft Office
  • Microsoft Project
  • Project Management