IT- ansvarig till Hako Ground & Garden i Halmstad

Plats
Halmstad
Annonserat
den 5 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark, Begagnat och Hem & Trädgård. Vi har dessutom affärsområdet Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.


Vi söker en jordnära, självgående IT ansvarig som kan hjälpa oss att göra vår interna IT bättre!

Har du en tjänst idag som IT- ansvarig eller vill ta nästa steg i karriären? Har du ett stort intresse av teknik och IT och vill arbeta långsiktigt med att göra vår interna IT bättre? Då kan den här tjänsten hos Hako vara något för dig!


OM TJÄNSTEN

I rollen som IT- ansvarig hos Hako Ground & Garden kommer du självständigt att ansvara för koordinering av hård- och mjukvara samt systemkommunikationsfrågor. Du kommer även se till att vi har optimal up-tid för samtliga användare i det svenska bolaget som idag består av ca 100 anställda.

Rollen som IT ansvarig är bred och omfattar:

  • Inköp av hårdvara och tillhörande datautrustning, eller tjänster vid behov
  • Support för alla användare i hård/mjukvaru-/nätverksfrågor
  • Koordinera alla nätverks- och hårdvarufrågor gentemot ägarna i Tyskland och deras IT funktion
  • Koordinera frågor kring mjukvaror som SAP, serviceprogram, CRM etc. med superusers eller leverantörer
  • Löpande, tillsammans med närmaste chef, se över val och leverantör/er av 3:e parts tjänster
  • Ansvara för mobil kommunikation såväl data som telefoni (länk mellan leverantör av tjänst och användare)

Du rapporterar till ekonomichefen och kommer att sitta på vårt kontor i Halmstad.


OM DIG

Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från en likvärdig roll inom IT. Du har god känsla för service och kan röra dig obehindrat mellan olika kontaktytor så som användare, leverantörer osv. Du har bred IT- kunskap och har tidigare arbetat med Microsoft produkter, WiFi, telefoni och hårdvara. Det är meriterande om du har erfarenhet från framtagning av avtal för olika IT- tjänster och upphandlingar.

För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du som person är service minded, prestigelös och ödmjuk. Du ser lösningar framför problem, är bra på att organisera din vardag och ta egna initiativ samtidigt som du kan stötta andra i din omgivning med IT frågor. Du är tydlig i din kommunikation och strävar efter att skapa värde och nytta för vår organisations. Vidare stimuleras du av att verka i en jordnära miljö där det finns stora möjligheter att påverka verksamheten.


KONTAKT OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Hako Ground & Garden med Experis IT, ett företag inom Manpower Group, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Igor Micanovic, tel. 040 665 61 44, igor.micanovic@se.experis.com eller Patrik Wolf, tel. 040 660 63 20, patrik.wolf@se.experis.com.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb