Projektledare till Addmobile i Malmö!

Rekryterare
AddMobile AB
Plats
Malmö
Annonserat
den 5 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

AddMobile är ett IT-företag som växer så det knakar och vill fortsätta med det. Det gör vi tack vare att allt fler kunder inom bygg- och transportbranschen efterfrågar våra smarta e-verktyg. Vi söker därför fler stjärnor till vårt starka projektledarteam!

Som du såg i filmen erbjuder AddMobile en stimulerande miljö, där vi stöttar och peppar varandra för att kunna nå gemensamma mål. I ett växande företag som AddMobile finns stora möjligheter till personlig och arbetsmässig utveckling. Vi håller ett högt tempo men har stort fokus på att ha roligt och fira framgångar tillsammans.


Vi söker dig

Som projektledare på AddMobile brinner du för att hitta lösningar, förstå kundens önskemål och vägleda kunden att använda lösningarna så effektivt som möjligt. Kanske är du i början av din projektledarkarriär? Jobbet hos oss ger dig en spännande möjlighet att gå mot en fullfjädrad projektledarroll där du med stor frihet och engagemang uppmuntras till att så väl utveckla vår, som våra kunders affär. Du kommer att driva och ansvara för implementering av AddMobiles plattform som innebär allt från installation till tester, utbildning och projektmöten.

I rollen ingår även specificering av ny- och kundanpassad utveckling gentemot AddMobiles utvecklingsteam och produktansvarig. Du kommer ha löpande kommunikation med kunden gällande uppgraderingar och systemförbättringar.


Vi vill gärna att du

Som person är driven, tydlig, rör dig obehindrat i olika sociala sammanhang och har lätt för att kommunicera med utvecklare, produktansvariga och kunder på ett pedagogiskt sätt. Du ska ha genuint intresse för IT och ha lätt för att förstå kundens verksamhet utifrån ett IT perspektiv. Har du tidigare erfarenhet av projekt som inkluderat systemutveckling och mobila applikationer ses det som starkt meriterande.

Resor i tjänsten förekommer.


Kontaktinformation

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patrik Wolf på 040 660 63 20, alt. patrik.wolf@se.experis.com eller Igor Micanovic 040 665 61 44, alt. igor.micanovic@se.experis.com

Intervjuer hålls löpande för tjänsten, sök därför redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb