Sogeti Sverige AB

Driven systemutvecklare sökes

Plats
Karlstad
Annonserat
den 6 februari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti i Karlstad erbjuder spännande och utvecklande uppdrag för kunder inom många olika branscher. Som konsult hos oss trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet.

Vår arbetsplats präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har riktigt kul på jobbet. Lika viktiga är våra satsningar på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du möjligheterna att växa både som person och som konsult. Vi har ett modernt kontor med närhet till intressanta kunder och projekt inom hela regionen vilket möjliggör varierande uppdrag.

Vi på Sogeti i Karlstad fokuserar främst på Business Intelligence, Industriell IT, Integration, Webb och Mobilitet. Vi är experter på produkter som SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och EpiServer, vilket gör att vi kan ta hela lösningar som spänner över flera plattformar.


Vi har nu ett uppdrag här på hemmaplan dit vi söker en driven systemutvecklare, ett uppdrag där vi inom teamet arbetar agilt med en avancerad modern plattform!

 

Vi söker dig som uppskattar hantverket, som ständigt vill utvecklas, som håller dig i teknikens framkant och som söker en ny utmaning! Du brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular eller kanske backend-programmering med WebAPI, Databaser, Azure, C#, Entity Framework m.m. Du kanske rent av är av typen fullstack som behärskar båda världarna och som gärna tar ett ansvar som lösningsarkitekt?

Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du är en positiv, utåtriktad, engagerad och drivande lagspelare.

Hör gärna av dig till Thomas Heder, seniorkonsult, 070-526 11 51 eller till mig Åsa Maspers, rekryteringansvarig konsultchef, 076-102 73 00 så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti här i Karlstad!

Vi anställer löpande, så anmäl ditt intresse bums.

Liknande jobb

Liknande jobb