Amphenol ICC rekryterar Field Application Engineer

Rekryterare
Amphenol ICC
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du en roll där det ställs höga krav både på din tekniska och affärsmässiga förmåga, en roll där du får agera spindeln i nätet mellan säljorganisationen, utveckling och kund. Nu är chansen här!


Amphenol: SETTING THE STANDARD FOR CONNECTORS

Hos oss finns det karriär- och utvecklingsmöjligheter i ett dynamiskt företag med utveckling, tillverkning och försäljning i fokus. Vi värdesätter saker som samarbete, kundfokus och förtroende. Vår expertis har utvecklats under en lång tid och vi är välkända och respekterade som ett av de ledande företagen inom design och tillverkning av högteknologiska kontakdon. I Sverige är Amphenol-ICC i dagsläget främst verksamma inom data- och telekommunikation. Amphenol-ICC har kontor i Nordamerika, Europa och Asien. 

Läs mer om oss på  http://www.amphenol-icc.com/


Om rollen

Som Field Application Engineer har du en central roll i en internationell organisation. Du är spindeln i nätet mellan säljorganisation, utveckling och kund. Din roll innebär att skapa tekniska lösningar samt implementera dessa hos kunden. Genom att arbeta med hela AICC:s produktportfölj presenterar, identifierar och analyserar du varje enskild kunds specifika behov och arbetar för att implementera bästa möjliga lösning. Om produkten inte existerar i den befintliga produktportföljen analyserar du möjligheten att producera alternativt modifiera produkten för att tillgodose kundens önskemål. Arbetet är av varierande teknisk komplexitet och ställer höga krav på din problemlösningsförmåga och kreativitet.

Du arbetar nära säljorganisationen som består av ca 8 säljare och tillsammans arbetar ni för att kunden alltid ska välja AICC:s produkter.


Vem är du

Rollen som Field Application Engineer ställer höga krav på både dina tekniska och affärsmässiga förmågor. Vi tror att du är högskole-, eller civilingenjör inom elektroteknik eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetet som HW-designer, chief architect el liknande, vi ser dock att du bör ha minst 5 års erfarenhet liknande roll. Det är meriterande om du har arbetat med signal integritet innan. En förutsättning för rollen är att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Som person har du ett stort intresse för teknik samt är självgående, driven och lösningsorienterad. Du är en ansvarsfull person med förmåga att hantera parallella projekt under högt tempo. Du är social och kommunikativ och drivs av att skapa och vårda goda relationer samt att ha många olika kontaktytor.


Övrig information

Rollen är placerad i Kista och du rapporterar till FAE Group Manager EMEA. Tjänsten som Field Application Engineer kommer att innebära en del resor såväl inom som utanför Europa.

För rätt person finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling inom Amphenol.


Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Amphenol med Experis Engineering. Hör gärna av dig till mig Li Cederblad-Friberg 08-7362949 för att prata mer om tjänsten. Om du känner dig redo att söka tjänsten på en gång så är du välkommen att göra det via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb