Förvaltare Airport Radio till Swedavia Airport Telecom AB

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholm-Arlanda, Sigtuna
Annonserat
den 6 februari 2018
Stängs
den 4 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Swedavia äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige. Vi är cirka 3000 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa den tillgänglighet som behövs för att underlätta resande, affärer och möten. Vi är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Tillsammans för vi världen närmare. Swedavia Airport Telecom AB är sedan den 1 april 2014 ett helägt dotterbolag till Swedavia Real Estate AB. Bolaget erbjuder kommunikationstjänster inom områdena telefoni, data och radio och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av fibernät, kopparnät, teknikrum och datorhallar på Swedavias samtliga flygplatser.

Swedavia Airport Telecom söker nu en kundorienterad och teknikintresserad Förvaltare Airport Radio. Airport Radio är Swedavias Tetra radio med hög tillgänglighet som möter flygplatsens krav.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Förvaltare Airport Radio är du administrativt stöd till Förvaltningsansvarig Airport Radio. Du arbetar med att verkställa aktiviteter i Swedavias Tetra radio förvaltningsplan, stöttar våra kunder i deras dagliga hantering av Swedavias Tetra radio och är säljstöd tillsammans med Swedavia Airport Telecoms kundsupport och säljare. Du arbetar också med produktutveckling på uppdrag av produktansvarig.

Din profil

Vi söker dig med ett starkt teknikintresse. Du har en högskoleutbildning inom teknik, data/telekom alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet samt har tidigare arbetat med Tetra radio. Vi ser att du har dokumenterad vana av att arbeta med systemförvaltning av Tetra radio, erfarenhet av förvaltningsmöten med leverantörer och att upprätta behovsanalyser med kunden i fokus. Har du kunskaper i SuperOffice CRM, MS Excel, MS Visio och ProOpti är det meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående och gillar problemlösning på kundens villkor. Du gillar att ha ordning och reda samt ser fördelarna med att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm Arlanda Airport. Har du frågor kontakta Karl von Bergen, Försäljningschef Swedavia Airport Telecom AB, på telefonnummer 010 109 04 08.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Välkommen med din ansökan senast den 4 mars 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb