Sogeti Sverige AB

Utvecklare .NET eller SQL för Dynamics 365/AX/CRM

Plats
Jönköping
Annonserat
den 8 februari 2018
Stängs
den 4 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom Dynamics Solutions jobbar vi med den absolut senaste teknologierna för att säkerställa kundernas verksamhetsflöden och att ERP systemet tillmötesgår deras krav. Som utvecklare har du tät kontakt med applikationskonsulter och omsätter deras funktionsbeskrivningar till kod och och färdig lösning.

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultföretag och experter på affärssystem. Vi fokuserar specifikt på att erbjuda lösningar baserade på Microsoft Dynamics 365, AX och CRM.

Kombinationen Microsoft, Dynamics och Sogeti är en helhetslösning för företag med behov av kontinuerlig och snabb anpassning till förändringar i omvärlden. Vi har högsta partnerstatus inom Microsoft Dynamics och arbetar både med införandeprojekt och förvaltning av våra kunders lösningar. Vi sätter kundfokus, individens utveckling och långsiktighet i centrum. Vi är som enda svenska leverantör medlem i det internationella nätverket Dynamics Pact. Vår målsättning är att ha Sveriges mest nöjda Dynamics-kunder vilket vi når genom att leva våra värderingar Laganda, Enkelhet och Entreprenörskap.

Vi har redan ett unikt helhetserbjudande för molnet och fortsätter nu vår resa mot molnbaserade affärssystem, vilket inte bara utmanar oss som organisation utan även våra kunder och konkurrenter.

Några av Sogetis ledord Ärlighet, Engagememang, Laganda och Glädje kommer att påverka din arbetsdag dagligen. Vi kommer att säkerställa att du blir utmanad i din yrkesroll men även säkerställa att du får det stöd du behöver för att kunna växa, sedan är mycket upp till dig. Viktigt för oss är även att du har en balans mellan jobb och fritid.


Drivs du av utmaningar och vill jobba med den senaste tekniken, t ex Cloud och Microsofts Dynamics 365?

 

Är du nyutbildad eller har du jobbat ett par år som utvecklare med kunskaper inom bla .net och SQL.?

Har du ett engagemang som tar dig framåt, en vilja att ligga I framkant och vill du vara med på vår målsättning att leverera över förväntan?

Sogeti är flerfaldigt topprankat som ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare inom alla branscher utvärderar sina arbetsgivare. Är du den vi söker och vill även du vara med I vårt gäng?

Ansök via länken, det tar bara någon minut och om du vill kan du ansöka med din LinkedInprofil, eller hör av dig till Ingemar Freidlitz 072-546 50 81 så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti! Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb