Betallösningsföretag söker IT-Drifttekniker

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 februari 2018
Stängs
den 8 mars 2018
Ref:
883E86F4-946A-4995-AD83-5AA899937FA7
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du bli en del av ett lönsamt företag med god stämning? Sök då rollen som Drifttekniker idag!

Är du en prestigelös och serviceinriktad drifttekniker som vill ha en bred och varierande roll på ett medelstort företag i en spännande bransch? Då tror jag verkligen att du kommer att passa här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

• Jobba med modern teknik inom Microsofts produkter
• Varierad roll med drift, underhåll, planering och utveckling
• Involveras i olika projekt
• Bli en del av ett spännande bolag med högt engagemang
• Jobba med nätverk & säkerhet ur ett driftperspektiv

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kunden har cirka 75 klienter och lika många virtuella servrar. Du kommer arbeta nära en annan drifttekniker samt teknikavdelningen. Här får du möjlighet att arbeta med en stor bredd av Microsofts produkter, bland annat System Center 2012 R2 (VMM, CM, ORCH), Windows Server 2012 R2/ Server 2016, Office 365 och ADFS, MSSQL 2012/2014. På nätverks sidan är det Cisco Merki som gäller.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Stockholms innerstad. Den här tjänsten ingår i vårt "hyrköp" koncept. Vilket innebär att du initialt kommer vara anställd hos TNG men uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att bli anställd hos kund på sikt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av support och drift inom Microsoft-miljö. Du har goda kunskaper inom:


• Nätverk & säkerhet (routing, VLAN, protokoll etc)
• Windows Server 2012 R2/ server 2016
• Windows 10
• System Center
• Active Directory
• Hyper-V
• Office 365 felsökning och administration
Det är meriterande om du har erfarenhet av/kring säkerhet ur ett driftperspektiv. Du ska ha job-bat med System Center, Server 2012/2016, Office 365, PowerShell, AD och Hyper-V. Eftersom det här är en bred roll så är det viktigt att du är flexibel och trivs med en varierad roll där du kommer få arbeta med såväl tekniskt utmanande problem men också enklare supportärenden.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara framåt, ta egna initiativ och ha god samarbets-förmåga. Eftersom du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt krävs det att du har lätt för att kommunicera och har ett pedagogisk och prestigelöst tillvägagångssätt.

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.