CGI

IT-arkitekt Workstation, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 3 september 2018
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vår konsultgrupp inom Workstation med fler duktiga tekniker till Luleå. Som IT- arkitekt inom workstation kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Luleå.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen, åtaganden kan vara nationella samt tillsammans med våra internationella kollegor.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Du har cirka 5 års arbetslivserfarenhet från stora arbetsplats miljöer samt en relevant högskoleutbildning inom IT eller annan erfarenhet. Under dessa år har du jobbat med design, drift, installation och support av stora IT- miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

 • Design, implementation och drift av stora MS Active Directory lösningar.
 • Design, implementation och drift av fysiska och virtuella klienter.
 • Design, implementation och drift stora MS System Center miljöer.
 • Design, implementation och drift av säkerhetslösningar för arbetsplatser
 • Projektledning
 • Mobila lösningar

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 70 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Utveckla din karriär hos oss.
Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Active Directory
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Project Management
 • Swedish