IFS Supportkonsult - Manufactoring

Rekryterare
Tech Mahindra
Plats
Linköping
Annonserat
den 9 februari 2018
Stängs
den 4 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med att forma framtidens flygplan? Tech Mahindra har drygt 120 000 anställda världen över med 90 olika nationaliteter och en omsättning på 4,2 miljarder dollar. Företaget är en del av Mahindra Group med mer än 200 000 anställda i över 100 länder och en omsättning på 17,8 miljarder dollar. I Sverige har bolaget idag 160 anställda där man förvaltar bland annat Volvos infrastruktur och förvaltar nu även Saabs IFS applikationer.


Din utmaning

Om du är en högpresterande och engagerad person som söker en mångsidig och stimulerande tjänst på ett globalt företag, då kan du vara den personen vi letar efter! Nu söker vi framåtsträvande medarbetare för att utöka Tech Mahindras kompetenta personalstyrkor inom IFS-support till vårt kontor vid Saab i Linköping.

I rollen som IFS supportkonsult Manufactoring kommer du att jobba i ett större supportteam tillsammans med kollegor inom andra specialistkompetenser så att ni tillsammans täcker in kundens alla affärsprocesser. Du jobbar tillsammans med såväl svenska som indiska kollegor. Vi är ett härligt team med olika nationaliteter och söker dig med IFS-kompetens som kan bli en del av oss. 

I rollen som IFS supportkonsult på Tech Mahindra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att säkerställa den dagliga verksamheten gällande affärssystemet IFS för Saabs verksamhet samt tillhörande applikationer. Arbetsuppgifterna är varierande och vi arbetar kundnära med täta dialoger och uppföljningar. Du kommer att få arbeta tillsammans med ett tekniskt team för att utveckla anpassningar, rapporter, konfigurationer och andra tekniskt relaterade uppgifter.


Din profil

Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet av diskret tillverkning. Du har kanske jobbat med produktion, produktionsplanering, beredning eller har erfarenhet av underhållsprocesser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem generellt och har du erfarenhet av IFS Applications specifikt är det meriterande. Meriterande är även om du har en bakgrund som konsult inom något affärssystem eller har annan branscherfarenhet från industrin.

Som person ser vi att du har ett starkt engagemang i ditt arbete och är en självgående person som har lätt för att ta initiativ. Du kan analysera problem i realtid och komma med nytänkande lösningar. Du är ansvarsfull, driven och kreativ och har förmågan att hitta rätt information, idéer och lösningar i ditt arbete. Kommunikativ, positiv och prestigelös är tre egenskaper som beskriver dig som person.

Vi söker dig som är högskoleutbildad eller liknande och har erfarenhet av arbete med processer, support, implementering, utveckling eller applikationer inom affärssystem. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Tjänsten kräver svenskt medborgarskap.


Vårt erbjudande!

Vi erbjuder dig ett arbete i en kreativ och mångkulturell miljö. Du erbjuds ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete i ett tight team i nära samarbete med kunden. Du får vara med och supporta och vidareutveckla ett av de viktigaste IT-systemen till en av Sveriges mest framgångsrika företag. Du får en chans att jobba i en internationell miljö och jobba med ett offshore team. Du blir anställd i ett svenskt bolag med kollektivavtal och pension enligt ITP. Hittar vi rätt profil så är vi också beredda att erbjuda en bra ersättning.


Nyfiken?

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Tech Mahindra med Experis. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på Experis 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb