Saft söker en Systemtekniker

Rekryterare
SAFT
Plats
Oskarshamn (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 11 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Som systemtekniker har du ansvaret för vår server-infrastruktur tillsammans med lagring och nätverk. Du driver arbetet med att utveckla vår infrastruktur och jobbar nära tillsammans med vår produktionsorganisation för att säkerställa rätt IT-stöd i verksamheten. Till största del sköts driften och utvecklingen av våra system lokalt men visst samarbete finns med koncerngemensamt IT. Du driver såväl långsiktiga som kortsiktiga förbättringsprojekt där arbetet bedrivs självständigt med stort utrymme för egna initiativ. 

På IT-avdelningen arbetar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att hela organisationen erbjuds kvalitativa och driftssäkra IT-verktyg. Du samarbetar inom administration såväl som inom produktion.

Du kommer att ha ansvaret för att driva och utveckla vår backoffice miljö såsom servrar, nätverk samt lagring och ha ansvaret för vissa produktionsnära applikationer. Vi arbetar med VMware, Microsoft SQL, Windows server samt Cisco/Meraki/HP inom nätverk.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har IT-utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Vi förutsätter att du har ett par års arbetslivserfarenhet och har ett stort intresse för produktionssystem och teknik. Du har tidigare erfarenhet av att administrera och arbeta i en virtualiserad miljö samt är intresserad av nätverk. 

Som person har du förmågan att arbeta självständigt samt att strukturera och organisera ditt arbete. Du är social och serviceinriktad med en stark drivkraft att förstå internkundens behov och arbeta för att möta dessa krav. Vidare är du en teammedarbetare som tycker om att hjälpa andra och lösa problem. Vi tror att du uppskattar att arbeta projektorienterat med förbättringar och med att identifiera långsiktiga lösningar. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om arbetsgivaren

Saft–koncernen är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Koncernen har drygt 4 000 anställda vid 14 fabriker och omsatte ca sju miljarder kronor 2016 och tillhör sedan 2016 Total-koncernen. 

Saft AB i Oskarshamn omsatte 2016 ca 1,2 miljard kronor. Antalet anställda är ca 550. I Oskarshamnsfabriken finns utvecklingsavdelning och delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99 % av fabrikens tillverkning går på export. 

Läs gärna mer på www.saftbatteries.com

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Saft AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mary Winblad på telefon 070-377 45 56 eller e-post mary@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.