IT-tekniker inom mobila enheter till Renova

Rekryterare
Renova AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra tio ägarkommuner ta ett långsiktigt ansvar när det gäller avfall och återvinning. Vi arbetar för att ständigt utveckla vår verksamhet och leverera affärsmässig samhällsnytta samt aktivt medverka till en hållbar utveckling i vår region.

Stor del av Renovas verksamhet sker i fordon och på anläggningar i våra kommuner i Göteborgsområdet. För att bättre kunna förse våra medarbetare med moderna verktyg och hjälpmedel ökar nu vårt fokus på mobila enheter såsom fordonsdatorer, plattor, smarta telefoner och andra smarta uppkopplade enheter. Vi söker därför en IT-tekniker som kommer ha detta som sitt primära ansvarsområde i en helt nyskapad roll.

Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker kommer du bli en nyckelperson i vårt arbete med drift, strategi, utveckling och infrastruktur av mobila tjänster. I ditt dagliga arbete kommer du ansvara för installation och drift av hård- och mjukvara samt supportera internt anställda på Renova inom mobila system och klienter. Då tjänsten är ny innebär det att du är drivande i att komma med förslag och nya tekniska lösningar inom området mobila enheter. Genom att hålla dig uppdaterad om nyheter och trender på marknaden bidrar du med din tekniska kompetens i olika projekt för att förbättra organisationens IT-system. Renova ger dig stort handlingsutrymme för att driva egna projekt och växa i rollen, på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter utifrån ditt intresse.

Du kommer ingå i ett team bestående av fem engagerade personer som arbetar med drift och support av Renovas IT infrastruktur. Vi tror att den här tjänsten är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär och vill utveckla dina tekniska kunskaper.

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial utbildning och gärna några års erfarenhet av mobila system och klienter.
  • Erfarenhet av Windows 10, Windows Mobile, Android, IOS, SQL Server är meriterande.
  • Teknisk förståelse av felsökning i hård- och mjukvara samt grundläggande förståelse för programmering.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Körkort B.

Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för IT och infrastruktur och som vill vara med och utveckla och effektivisera användandet av mobila enheter inom Renova. För att trivas som IT-tekniker bör du vara initiativtagande och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga samt drivs av att lösa tekniska problem. Renova erbjuder dig en varierad tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Delar du Renovas värderingar och vill bidra till en hållbar och miljövänlig samhällsutveckling är detta jobbet för dig!

Om Renova
Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra tio ägarkommuner ta ett långsiktigt ansvar när det gäller avfall och återvinning. Vi ska leverera affärsmässig samhällsnytta och aktivt medverka till en hållbar utveckling i vår ägarregion. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Renova med Experis. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Charlotte Cohn, telefon: 031-61 72 91 eller e-mail: charlotte.cohn@se.experis.com. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 15 mars 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb