Teracom söker Projektledare datacenter

Rekryterare
Teracom AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 17 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss. I en medievärld med accelererande utveckling, efterfrågas våra produkter och tjänster mer än någonsin. Vi sänder ut tv, radio och levererar datatjänster. Vi gör det via världens modernaste marknät; 734 master utrustade med spetsteknologi, lokaliserade över hela Danmark och Sverige.

Många års byggande av produktionssystem har gett oss stor erfarenhet av olika typer av teknik, kylning, kraft och robust kommunikation och vi bygger nu vidare inom vårt produktutbud datacenters.

Vi söker nu en Teknisk projektledare som är med och kravställer funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet för att möta våra kunders efterfrågan. Teracom kan idag erbjuda datacenters med allt från high-density racks, private suites och burar till skräddarsydda rack med anpassade kyl- & kraftlösningar.  

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter som teknisk projektledare kommer att vara:

  • I samråd med produktchef utveckla produkten datacenter och stärka Teracoms marknadsposition.
  • Driva nya affärer från anbud till driftsättning.
  • Agera Teracoms ombud gentemot entreprenör under genomförandet.
  • Besiktning och slutdokumentering.

Vi söker dig som gillar utmaningar och som vill jobba i en kunskapsintensiv miljö i teknikens och mediebranschens absoluta framkant. För att lyckas i rollen så krävs det att du har god kunskap om datahallsbyggnation, från projektering till driftsättning. Du har teknisk högskoleutbildning och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska.

Vidare är det meriterande om du har kunskap kring entreprenadjuridik, standard EN 50600 och PTS krav kring driftsäkerhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är driven, ansvarstagande och strukturerad. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbete med andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen i Stockholm.

Mångfald
På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Teracom med Experis Engineering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg, på 08 764 25 83. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb