CGI

Applikationskonsult, Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 februari 2018
Stängs
den 13 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och Lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med Heroma.

I rollen som applikationskonsult kommer du i projektform, tillsammans med dina kollegor, arbeta med kundimplementationer och konsultuppdrag hos befintliga kunder. Du kommer att arbeta med behovsanalyser, kravspecifikationer och kundspecifika systeminställningar. En stor del av din arbetstid arbetar du direkt med kund.Vi söker dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Har du arbetat som konsult, systemförvaltare, eller med anpassning och support av HR-/Lönesystem är detta meriterande. Kunskap inom Heroma är ett stort plus.

För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt självständigt.

Som applikationskonsult har du ett starkt eget inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift. Du har lätt för att jobba i team, är flexibel och tycker att det är kul att lösa problem. Du drivs av att leverera rätt kvalitet i rätt tid - med kunden i fokus.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Åsa Eschricht Jonsson, asa.eschricht.jonsson@cgi.com eller 070-732 4871


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • Payroll
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish
  • System Administration


Sökord: lön, konsult, systemförvaltare, HR-system, Lönesystem, Heroma

Liknande jobb

Liknande jobb