Affärsdriven Processutvecklare IT till PostNord TPL, Jordbro

Rekryterare
PostNord
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 februari 2018
Stängs
den 27 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

PostNord TPL är ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige och söker nu en IT processutvecklare till verksamhetsutveckling.


Bli en del av vårt team

Verksamhetsutveckling består av tre team/enheter med olika inriktningar. IT Processutvecklare inom PostNord TPL är en central supportfunktion som skall vara med och driva arbetet med utveckling och förändring av kunduppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och ha affärsmässighet i fokus.

Som IT Processutvecklare är du framförallt inriktad på det processmässiga stöd som krävs av IT systemen samt att stödja verksamhetens kunskap kring dessa. Du arbetar med implementeringsstöd till de fem regionerna vid start av uppdrag och verksamhetsförbättringar med tyngdpunkt på processer, genomförande och utbildning kring systemstödet. Du förväntas vara expert på de IT system som används inom PostNord TPLs verksamhet och står för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av kunskap kring ny funktionalitet.


Du har vad som krävs

För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet.  Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med olika intressenter. Vidare är du kommunikativ och affärsmässig samt social och bra på att skapa goda relationer. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har god förståelse kring logistiktjänster och hur dessa produceras.

Du har högskoleexamen med inriktning IT och/eller logistik eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av IT- och/eller logistikverksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper inom Microsoft Office.


Vi levererar

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige och är verksam på fem orter i Sverige, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby och Helsingborg.

Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig.


Ansök

I den här rekryteringen samarbetar PostNord med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wassén, 072-514 29 36, lena.wassen@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.
Facklig kontaktperson är Sveriges Ingenjörer, Eva Lind, 010-436 40 62

Liknande jobb

Liknande jobb