Systemutvecklare med fokus på C++

Rekryterare
SAAB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 februari 2018
Stängs
den 28 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.


Du blir en del av:

Affärsområde Surveillance som erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Du kommer att omges av kunniga, ambitiösa och hjälpsamma kollegor. Vi har ett modernt arbetssätt och genom vår DevOps-satsning skall vi lyckas implementera Continuous Delivery, både kulturellt och infrastrukturmässigt.


Din framtida utmaning:

Vi utvecklar nästa generations självskyddssystem till flygplan (bla. Gripen), komplexa inbyggda system som kräver specifik kompetens i bl.a. hårdvarunära programmering, nätverk (ex. Ethernet) och operativsystem (främst Linux/Yocto byggmiljö). Vårt ansvar sträcker sig upp på applikationsnivå där vi väver ihop distribuerade systemfunktioner i ett komplett mjukvarusystem.

Gripen är revolutionerande tack vare kombinationen av avancerad teknik och operativ effektivitet i ett prisvärt paket. Systemförståelse och smarta designlösningar som drar nytta av synergier är recept för att lyckas. Grunden till vår framgång och vårt bidrag till Saab ligger därför helt i alla medarbetares engagemang och vår innovativa arbetskultur. Just nu behöver vi stärka upp med en mjukvaruutvecklare till vårt team.


Den du är idag:

Vi tror att du är nyfiken, noggrann och positiv - men viktigast av allt att du är en lagspelare. För oss är det självklart att leverera komplexa mjukvarusystem med hög kvalitet och vi tror att du delar våra höga mål inom mjukvaruutveckling. Du har några års erfarenhet av utveckling efter examen och har C++ som disciplin och fokusområde.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.


Ansök:

I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Saleem Nilsson saleem.nilsson@se.experis.com alt. 070-322 13 77. Sök direkt, rekrytering sker löpande. Ansökan görs via SAAB:s hemsida.
 

Om SAAB

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Liknande jobb

Liknande jobb