Utvecklare inom Business Intelligence - MittMedia

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 mars 2018
Stängs
den 30 mars 2018
Ref:
0DAAE09D-1BFB-4C13-BA0E-504659300532
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Har du kunskap inom SQL och QlikView? Vill du arbeta i en expansiv mediekoncern?

För ett längre hyruppdrag med möjlighet till anställning söker vi nu en BI-utvecklare till MittMedia i Örebro. Du får ett mycket nära samarbete med affärsverksamheten i en expansiv mediekoncern. MittMedia sitter i moderna lokaler centralt i Örebro.

Vi söker även dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med 28 dagstidningar, 20 nyhetssajter, 24 appar och tv är MittMedia ett av Sveriges ledande medieföretag.
Du kommer till en avdelning med kollegor som brinner för lagarbete, kommunikation och IT. Rollen är både strategisk och operativ med ett nära samarbete med de flesta avdelningar inom koncernen.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som BI-utvecklare jobbar du med att samla data från olika datakällor och bygger strukturer i datalager som sedan visualiseras med rapporter och analyser. Dina uppgifter kan bli allt från kravanalys och design till databasarbete, ETL-utveckling, rapportbyggande och visualisering. Du arbetar i QlikView och Qlik Sense.

Ensam eller i team levererar du enkla, lättförståeliga beslutsstödslösningar som hjälper våra medarbetare att bedriva sin verksamhet effektivt. Du agerar både som projektledare och som utvecklare i uppdragen. Du rapporterar till MittMedias IT-chef och ingår i en avdelning med 19 medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En utvecklande tjänst med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter med stort eget ansvar. Du får en kreativ roll i en bransch med snabba förändringar.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i SQL och det är meriterande om du tidigare arbetat i QlikView / Qlik Sense.

Som person är du innovativ och tar ett stort eget ansvar samt trivs att driva egna projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en analytisk förmåga samt ett systematiskt arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.