CGI

Verksamhetskonsult Treserva IFO

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 17 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Treserva är ett modernt och framgångsrik omsorgssystem, med inriktning mot Sveriges kommuner. Treserva omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet.

Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en verksamhetskonsult med inriktning mot individ och familjeomsorg (IFO). Vi vill utifrån din yrkesbakgrund skräddarsy en roll inom konsultverksamheten där vi på bästa sätt använder dina kunskaper och erfarenheter. Du har möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter utifrån konsultrollen. Som nyanställd erhåller du alltid en mentor som ger dig stöd under introduktionsfasen.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi har en enastående sammanhållning och gott arbetsklimat. Vi har en arbetsgrupp med en spännande mix av erfarna och nya medarbetare.Som verksamhetskonsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt genom alla dess faser. Från initiering och planering tills en kund har gått i drift med Treserva eller med nya moduler i Treserva . Du kommer också arbeta med och ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar samt stödja i hur Treserva kan konfigureras.

Allt arbete sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs både på plats hos kund och på distans.

Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Att stimulera din affärsmässighet är givet. Inom CGI ger vi individen stort eget ansvar och månar om ett arbetsklimat som kännetecknas av teamkänsla och gemenskap. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Du får arbeta i en dynamisk organisation där du får chans att träffa många olika kunder, men även hjälpa till att utveckla vår egen verksamhet genom att skapa nya tjänster och erbjudanden. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att kunna stödja kunden i införandet och den dagliga verksamheten med hjälp av vårt IT-system, Treserva.

Tjänsten medför resor inom Sverige då våra kunder är utspridda i hela landet. Placeringsort kan diskuteras.Du ska ha arbetat i en eller flera kommuner och ha kännedom om kommunal omsorgsverksamhet med en kunskap inom den kommunala verksamheten. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha vana av att arbeta i projekt. Du ska ha ingående kännedom om processer och arbetssätt inom Individ- och familjeomsorgen samt gärna erfarenhet av att konfiguration och/eller utbildning i Treserva.

Högskoleutbildning är meriterande, detta är dock inget absolut krav.

Du har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är strategisk och analytisk i ditt tänkande men kan även jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Monica Hennum
tfn 46 (0) 767 64 2 377
Monica.hennum@cgi.com


IT-system, projekt, IFO, Individ- och familjeomsorg, Treserva, kommunal, omsorg


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)

Liknande jobb

Liknande jobb