Drifttekniker med fokus på Citrix

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Proact är Europas ledande integratör inom datacenter-teknik och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen genom att minska deras risker, sänka kostnader samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Om tjänsten

Som Drifttekniker med fokus på Citrix arbetar du med att designa, införa och underhålla våra kunders Citrix-miljöer. Stor tyngdpunkt ligger på Citrix XenApp och deployment.

Som Citrix-specialist ges du också möjlighet att agera rådgivare och konsult gentemot våra kunder. Det kan vara allt ifrån att sätta design och planera för kunders uppgraderingar till att delta praktiskt i installationsprojekt.

Du arbetar ifrån Örebro med fokus på våra driftkunder. Våra kunder finns i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi tror att du har jobbat driftnära med Citrix i en eller flera miljöer av lite större slag. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper inom Windows server.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem och hur processen fortlöper.
 

Kontaktpersoner

Pär Berglund
Drift- och konsultchef
073-7081523
par.berglund@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb