Service Delivery Manager

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Proact är Europas ledande integratör inom datacenter-teknik och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen genom att minska deras risker, sänka kostnader samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Om tjänsten

Med ett fortsatt starkt inflöde av nya affärer och fokus på tillväxt så är din roll som Service Delivery Manager mot våra kunder väldigt viktig. Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett internationellt bolag där din roll är central i vår ambition att utveckla vår leverans och erbjudande till marknaden.

Tjänsten kräver stort affärsmannaskap med hög kunskap inom IT drifttjänster och den innefattar såväl utveckling och förvaltning av befintliga kunder samt deltagande i försäljningsarbetet kring hur vi arbetar i våra kundleveranser. I tjänsten ingår det att bygga relationer med kunderna och med leveransen, säkerställa att kunderna får den leverans som de köpt, säkerställa SLA och avtalsuppfyllnad samt att ha en djup förståelse kring Proacts hela tjänsteportfölj och kompetenser.

Om dig

Du ska ha flera års dokumenterad framgångsrik erfarenhet av komplex tjänsteleverans med mycket god förståelse för infrastruktur. Du drivs av utveckling av leveranser, du är uthållig och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt.

Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar och verksamhetskrav till Proacts stora kapacitet att förse dem med svaren. Du har god ekonomisk och teknisk förståelse och du kommunicerar bra i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Placeringsort är Stockholm Kista, Göteborg eller Örebro utifrån vad som passar dig bäst.

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

  • ITILv3 processer och förståelse för agila utvecklingsprocesser, gärna certifierad inom något område
  • Kvalificerad tjänstelevernas mot offentlig och privat marknad
  • Leveranser av publika, privata och hybrida IT-lösningar
  • Projektledning eller Transition

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.


Kontaktpersoner

Henrik Ahlberg
Sales Manager MCS
073-708 16 99
henrik.ahlberg@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb