Uppdragsledare / Change coordinator

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Proact är Europas ledande integratör inom datacenter-teknik och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen genom att minska deras risker, sänka kostnader samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Om tjänsten

Som Uppdragsledare och Change coordinator arbetar du tillsammans med våra erfarna projektledare med att koordinera uppdrag och förändringar. Rollen innefattar både projektledning och uppdragsledning.

För att du ska lyckas måste du förstå kundens verksamhet och behov samt ha förmågan att omsätta det till konkreta mål och aktiviteter.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du är driven, konsultativ och har förmågan att leda och entusiasmera såväl kollegor som kunder mot uppsatta mål. Vi tror att du har ett enkelt pragmatiskt synsätt på uppdragsledning och att du kan hålla pågående uppdrag levande med små enkla medel.

Du förstår hur en IT-miljö är uppbyggd och vad som behövs för att få det att fungera, både gällande teknisk design, hur man får allt på plats och vad som sedan krävs för att driva och utveckla densamma.

Vi tror att du tidigare arbetat som infrastrukturkonsult, leveransansvarig, projektledare eller Change coordinator med teknisk inriktning.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.

Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Kontaktpersoner

Pär Berglund
Operations Manager
073-7081523
par.berglund@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb