Erfaren drifttekniker med Microsoft-kompetens

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 23 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Proact är Europas ledande integratör inom datacenter-teknik och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen genom att minska deras risker, sänka kostnader samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Om tjänsten

Som Drifttekniker arbetar du med att designa, införa och underhålla våra kunders Windows-miljöer. Stor tyngdpunkt ligger på Windows server, SQL, AD, Azure och Office 365.

Som drifttekniker hos oss ges du också möjlighet att agera rådgivare och konsult gentemot våra kunder. Det kan vara allt ifrån att sätta design och planera för kunders uppgraderingar till att delta praktiskt i installationsprojekt.

Du arbetar ifrån Örebro med fokus på våra driftkunder. Våra kunder finns i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

Tjänsten kommer att anpassas efter din kompetens och inriktning.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi tror att du har jobbat med drift i Windows-miljöer av lite större slag. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom Windows server och Powershell och det är meriterande om du också har någon form av specialisering inom till exempel AD, SQL, Azure, Office 365 eller liknande närliggande områden.

Har du också erfarenhet av informationssäkerhet är det ett extra plus.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem och hur processen fortlöper.


Kontaktpersoner

Johanna Forsberg
070-623 25 60
johanna.forsberg@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb