CGI

Löneexpert till HRM Public

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 20 februari 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public erbjuder tjänster och lösningar inom HRM till kunder inom offentliga sektorn.
Du kommer att jobba i ett härligt gäng med fokus inom löneområdet. Det är därför viktigt att du har en bred och djup kunskap om lön. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillhandahålla stöd och rådgivning till befintliga kunder såväl ”akut” support som planerad. Det gäller att ha en hög servicegrad som ger hög kundnöjdhet.

Om du är er person som tycker om att ingen dag är den andra lik och ständigt stå inför nya utmaningar kan kanske det här vara jobbet för dig!Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga inom löneteamet besvara de incidenter och supportfrågor som kommer in från kunderna och hamnar inom ditt ansvarsområde.

Andra viktiga arbetsområden är att meddela upptäckta fel och brister hos kund till övriga i organisationen, uppdatera användardokumentation samt i viss mån genomföra tester på rättningar inom ditt ansvarsområde.Vi söker dig som arbetat som löneadministratör och nu vill arbeta mer som en systemspecialist och mot flera olika kunder.

Du ska ha erfarenhet av hantering av pensioner och av att tillämpa lag- och kollektivavtal. Extra meriterande med erfarenhet från en kommun eller ett landsting. Har du kunskap om redovisning samt applikationen Heroma är detta också meriterande. För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har en analytisk förmåga och är noggrann. Det är viktigt att vara kundorienterad, serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga.

För mer information, kontakta gärna:

Camilla Wallin, camilla.wallin@cgi.com, 0708-513544.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • Payroll
  • Pensions