Business tech lead inom Kafka till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 februari 2018
Stängs
den 6 mars 2018
Ref:
A94D9478-BBB3-422D-9F7B-080D0FEFECA2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jobba i Microservice-arkitektur i Apache Kafka hos Handelsbanken i Stockholm, där du kommer ansvara för design och implementation!

Inspireras du av komplexa system och att jobba med Service Oriented Architecture (SOA) i en revolutionerande miljö som Apache Kafka? Ta då chansen och börja jobba som Microservice Arkitekt och var med och bygg upp ett team och en Proof of Concept (PoC) som kommer vara avgörande för bankens digitala utveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Handelsbanken kommer du erbjudas ett stort eget ansvar, där din arbetsgivare har en hög tilltro till din kunskap och kompetens. Du kommer här att ges goda förutsättningar att tänka utanför boxen, samt utveckla både din tekniska och operationella kompetens.

På Handelsbanken är ödmjukhet och personlig utveckling något som är självklart, där det alltid finns ett långsiktigt tänk gällande både teknik och personal. Här är hög trivsel något man alltid prioriterar och det ska alltid finnas en kombination av utmaning och glädje när man är på jobbet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Microservice Arkitekt kommer du att befinna dig i en föränderlig miljö där du kommer jobba ut mot stora delar av verksamheten. Du kommer jobba i plattformen Apache Kafka som är en revolutionerande produkt som bl.a. används av Spotify, LinkedIn och Netflix, där du kommer ansvara för designen och implementationen.

Du kommer ha en avgörande roll för bankens fortsatta utveckling inom områden som affärssystem, ekonomi, risk och IT. Du kommer vara med och bygga upp ett team och PoC, samt jobba ut mot bankens satsning inom AI, BI och Machine Learning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer här att få jobba med centrala och vitala system som används av hela koncernen. Du kommer ingå i en avdelning på ca 25 personer där du kommer vara en del av ett team om 4 personer. Rollen är placerad på Handelsbankens anrika kontor på Blasieholmen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som är driven, initiativtagande och har en stor förståelse för affären. Du inspireras av att jobba i team och har en vana att samarbeta ut mot olika delar i en större organisation.

Vi ser även gärna att du har kunskap och erfarenhet inom:

  • Arkitektur i Microservices
  • Streamad data.
  • Design av komplexa system
  • Implementation
  • Proof of Concept (PoC)
  • Tjänstebaserad arkitektur / Service Oriented Architecture (SOA)

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Apache Kafka och dess tekniker Scala och Java. Dock inget krav. Har du en bakgrund från Bank och Finans är det också meriterande.

Eftersom du kommer ha många kontaktytor inom organisationen är det ett krav att du kan flytande engelska och kan förstå och uttrycka dig väl på svenska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb