Databasutvecklare (DBA) till ToFindOut i Stockholm

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 februari 2018
Stängs
den 26 mars 2018
Ref:
8BF2427D-2C1E-461C-B10D-DB0782E1320F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som databasutvecklare inom MS-SQL hos ToFindOut kommer du få stor frihet att utveckla arkitekturen i ett branschledande företag!

Motiveras du av att ha en roll där du kan påverka och göra skillnad? Som Databasutvecklare inom MS SQL kommer du ha en avgörande roll för ToFindOuts fortsatta utveckling, där du kommer få frihet att använda din kreativitet och problemlösningsförmåga för att ta ToFindOut till nästa nivå.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du erbjudas en tekniknära roll hos ett branschledare företag som är inne i ett spännande skede där många nya projekt ska startas upp. Här kommer du få vara med från början; från idé, utveckling och implementation till release och förvaltning, i en mycket flexibel miljö som är väldigt agil. Här har du många av slutanvändarna i rummet bredvid, där du kommer sitta tillsammans med ett utvecklingsteam om 5 personer.

På ToFindOut finns det en hög tilltro till din kompetens, där ledarskapet är prestigelöst och mycket tekniknära. Du kommer vara en del av ett familjärt företag som har stor förståelse för livspusslet och där trivsel och glädje kommer vara en stor del av din vardag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer få mycket ansvar och frihet i rollen som databasutvecklare hos ToFindOut, där du själv till stor del kommer kunna påverka och forma rollen. Arbetsuppgifter som kommer ingå är bl.a.:

  • Databasutveckling inom MS-SQL.
  • Ny- och vidareutveckling av företagets databaser
  • Utveckla dina kunskaper i programmering inom .NET/C#
  • Bidra med input för utvecklingen av nytt interface

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som databasutvecklare blir du en del av ett teknikdrivet team om 5 personer, där du kommer ha ett tätt samarbete med systemutvecklarna. Du kommer sitta på ToFindOuts kontor i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och gärna ett stort intresse av SQL och gärna då MS-SQL, där du har goda kunskaper inom T-SQL. Vi ser också att du gärna har någon form av kunskaper inom programmering och då gärna inom .NET/C#.

Utöver SQL Server Management Studio är det meriterande om du har kunskap och intresse för Visual Studio och PowerShell, el liknande. Då du kommer hantera personuppgifter kommer säkerhetsaspekten vara en viktig del av rollen, där du gärna får ha ett stort intresse inom området.

Då arbetet sker agilt är det viktigt att du är självständig, initiativrik samt lyhörd för såväl kollegor som användares behov. Ett krav är du talar flytande svenska eller engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

ToFindOut startades år 2008 och är nu en av nordens största aktörer inom bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. Deras syfte är att skapa trygga arbetsplatser genom att erbjuda kvalitetssäkrade bakgrundskontroller som hela tiden ska vara tillförlitliga och relevanta, där de har stort fokus på sekretess och integritet mot både kund och kandidat.

Liknande jobb

Liknande jobb