IT-administratör

Rekryterare
Suntarbetsliv
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 22 februari 2018
Stängs
den 22 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du en operativ verksamhetsnära tjänst där du får möjlighet att ansvara för en välfungerade IT-miljö, få utlopp för din höga servicekänsla och samtidigt bidra till friska arbetsplatser inom kommun- och landstingssektorn? Trivs du som bäst i ett arbetsklimat som kännetecknas av engagemang, samarbete och omtanke?

Verksamheten växer och allt fler använder Suntarbetslivs digitala verktyg och övriga utbud. För att säkerställa att fler ska kunna utveckla sina verksamheter söker Suntarbetsliv ett flertal nya kollegor inom utveckling, IT och kommunikation.

Om tjänsten
Som IT-administratör på Suntarbetsliv har du det löpande ansvaret för att säkerställa att både den interna IT-miljön samt den externa webbplattformen fungerar felfritt. I rollen ingår ansvar för IT, telefoni, support, service och drift. Tillsammans med IT-ansvarig utgör ni IT-funktionen och arbetar gemensamt för att förvalta och vidareutveckla den.

I rollen ingår: 

• Ansvara för att beställa och administrera teknisk utrustning såsom datorer, bildskärmar/kringutrustning, skrivare, telefoner m.m.
• Ansvara för att beställa och administrera löpande licenser, abonnemang och certifikat.
• Agera första support inom IT-miljön, nätverk, datorer, telefoner, Microsoft Office-produkter samt övriga stödjande applikationer.
• Agera första support mot externa användare inom Suntarbetslivs digitala tjänster och verktyg
• Koordinera, administrera och beställa second line-support 
• Stödja projekt i regressionstester, acceptanstester och teknisk kravframställning
• Stödja i projekt och förvaltning med hantering av innehållsproduktion i CMS-plattform
• Säkerställa systemdokumentation, redaktörs- och administratörsmanualer
• Delta i tekniska projekt samt att upprätthålla rutiner och processer upprättade för förvaltning, datasäkerhet mm

Suntarbetsliv är placerade i trevliga lokaler i centrala Stockholm där man arbetar aktivitetsbaserat. Du kommer att rapportera till IT-ansvarig. Att arbeta på Suntarbetsliv innebär att vara del av en arbetsplats där du arbetar för ett mervärde och blir del av ett sammanhang som präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet.

Är det här du?
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har:

• Eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete.
• Du har under minst tre år arbetat med IT-support, IT-administration, IT-samordning, IT-förvaltning eller liknande
• Erfarenhet från att arbeta med en webbaserad plattform

Du bör ha en god förståelse för digitalisering och teknisk infrastruktur samt utveckling av digitala kanaler som webb- och mobila applikationer. Vi ser gärna att du även har kunskap inom SEO och tillgänglighet på webben.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs allra bäst när du får hjälpa användare och på så sätt dela med dig av din kompetens. Du har en god förmåga att lyssna, förklara och förstå, är effektiv och har en god förmåga att ta till dig ny kunskap.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Suntarbetsliv med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supporttekniker, On-site, IT-administratör, IT-samordnare, Helpdesk, GDPR, Systemförvaltare

Om Suntarbetsliv
Suntarbetsliv bidrar till friska arbetsplatser inom kommun- och landstingssektorn. Vi ger stöd för arbetsmiljö- och verksamhetsutveckling, utvecklar och kommunicerar digitala verktyg samt sprider kunskaper om forskning och erfarenheter. Föreningen Suntarbetsliv drivs av de fackliga organisationerna i samverkan med Sveriges Kommuner och Landsting samt Pacta och har idag 20 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb