Affärsutvecklare i Finans och IT hos Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 22 februari 2018
Stängs
den 26 mars 2018
Ref:
EE74BF10-8DEE-4C35-BD22-224A1A4437F3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för Affären, Ekonomi och IT? Ta då chansen och kombinera dessa som Affärsutvecklare hos Handelsbanken i Stockholm!

Här kommer du vara spindeln i nätet inom Ekonomi, Risk och IT, där du kommer driva affären framåt, utveckla och hela tiden göra den bättre. Du kommer här att ha en avgörande roll för att Handelsbanken ska utveckla sin affär framåt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som en del av Handelsbanken kommer du erbjudas en varierande och föränderlig miljö med många utmaningar framför dig! Du kommer ha hög tilltro hos din arbetsgivare som litar på din kunskap och kompetens, där du självständigt kommer kunna påverka din roll. Samtidigt kommer du få stöttning av ditt team och ledare, där alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål och delar med sig av sina kunskaper.

Här är ödmjukhet och personlig utveckling en självklarhet, där utmaningar och glädje är något som kommer vara genomgående inslag i din vardag. Du kommer här erbjudas teknisk, finansiell och operationell kompetensutveckling, samt stora utvecklingsmöjligheter internt inom organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Affärsutvecklare hos Handelsbanken kommer du att jobba i en föränderlig miljö och ha en varierad vardag där du kommer hålla i avstämningar, driva ärenden, göra kravanalyser, samt göra test och felsökningar. Du kommer även vara en stor del av olika projektarbeten, där du framöver även förväntas driva egna projekt.

De finansiella områden och produkter du kommer verka inom är bl.a.:

  • Redovisning.
  • Lån och inlåningsprodukter.
  • Caprital Market - som värdepapper.
  • Derivatinstrument och kringliggande produkter.

Inom IT delen kommer du främst att fokusera mot SQL Server och z/os IBM, Stordator.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer här att få jobba med centrala och vitala system som används av hela koncernen. Du kommer ingå i en avdelning på ca 25 personer där du kommer vara en del av ett team om 8 personer. Rollen är placerad på Handelsbankens anrika kontor på Blasieholmen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

I rollen som Affärsutvecklare kommer det vara avgörande att du är en strukturerad person som är noggrann, tålmodig och driven. Du inspireras av att hantera många områden parallellt, samtidigt som du har ett helikopterperspektiv och kan se lösningar och kopplingar mellan dessa områden.

Vi ser gärna att du har en stor förståelse, erfarenhet och gärna intresse av att:

  • Driva och utveckla affären.
  • Hantera ekonomi och redovisning.
  • Utveckla IT - och då gärna inom SQL Server och z/os IBM, Stordator.

Eftersom du kommer ha många kontaktytor inom organisationen är det ett krav att du kan flytande engelska och kan förstå och uttrycka dig väl på svenska.

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb