CGI

Director Consulting Services, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 10 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att utveckla affärer och relationer med kunder?
Brinner du för att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla medarbetarna? Då är detta något för dig!

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att kombinera ledarskap med sälj- och affärsmannaskap.

Enheten har expansiva planer och ett uttalat uppdrag att utveckla våra kunder och affärer. Vi söker nu en affärsinriktad, driven och engagerad ledare för våra konsulter och befintliga kunder med placering i Gävle.

Som Director Consulting Services ansvarar du för gruppens ekonomi, beläggning, tillväxt och kompetensutveckling. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar för dina kunder där du även arbetar med med merförsäljning. Du kommer att få ett offensivt tillväxtmål för gruppen som en av dina utmaningar att arbeta med samt att du har ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.

Som Director Consulting Services driver du och medverkar i interna och externa satsningar för att hitta nya affärsmöjligheter och tillsammans med våra kunder skapa innovation. Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är en förutsättning. Vi ser gärna att du har ett bra affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på verksamhets- och IT sidan.

Du tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken och att diskutera kundbehov, som du sedan kopplar till våra tjänster, samt strategisk kompetensutveckling med medarbetare. Du är drivande som person och stimuleras av förändringsarbete; du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, du har en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppen - och enhetens utveckling framåt. Vi erbjuder ett stimulerande och samtidigt utmanande arbete tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Formell erfarenhet:

  • Dokumenterad erfarenhet av ledande roller med medarbetaransvar, minst 5 år
  • Erfarenhet av sälj och affärsmannaskap, minst 5 år
  • Arbetat med ekonomiskt ansvar och budgetering samt resultatuppföljning, minst 5 år
  • God affärsmässighet med förmåga att se kundnytta
  • Efarenhet inom IT området


Vill du bli en del av vårt team?

Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

Sofia Lindholm
Vice President Consulting Services
Sofia.lindholm@cgi.com
070-6910937.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Business Acumen
  • People Management

Liknande jobb

Liknande jobb