Applikations-DBA SQL Server

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 23 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en applikations-DBA SQL Server till avdelningen IT Liv och Pension. Vi söker dig som har stort teknikintresse inom Microsoft SQL Server. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi många karriärmöjligheter i ett ansvarstagande företag.

Vi på avdelningen IT Liv och Pension ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av KPA Pensions IT-system. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler centralt i Skanstull, Stockholm.

Det här gör du som applikations-DBA SQL Server på Folksam
Vi söker dig som vill jobba med digitala lösningar för det viktigaste vi har, våra kunder! Som Applikations-DBA SQL Server befinner du dig mitt i händelsernas centrum hos oss. I detta nu skapas nya digitala lösningar som kommer finnas med i företaget under lång tid framöver och du har en central del i att se till att detta händer. Här finns driv och framåtanda och vi är med och påverkar framtiden. Vi jobbar tillsammans i team med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor såsom genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete.

Rollen som Applikations-DBA SQL Server innebär en utmanande och omväxlande vardag med stort eget ansvar. Du får möjlighet att jobba med olika delar av Folksam och olika typer av system. Arbetsuppgifterna kan handla om rådgivning inför etablering av infrastruktur för nya system, stöd vid uppgraderingar, mätning och optimering av prestanda samt databasprogrammering. Den tekniska driften är outsourcad, men för att kunna agera kravställare mot driftleverantör krävs erfarenhet av konfiguration och drift av SQL Server.

Är du den vi söker?
Tidigare erfarenhet av rollen som Applikations-DBA SQL Server är ett krav. Tjänsten är varierande, med inslag av såväl driftnära tekniska frågor som ren databasutveckling därför är det önskvärt om du har erfarenhet av liknande, varierande arbetsvardag. Systemutvecklarbakgrund inom .NET (C#) är meriterande. Vi ser även att du har erfarenhet av agila arbetssättet och du kommunicerar på svenska och engelska.

Du är van att självständigt driva uppdrag. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter samt uppnår bra resultat. Kommunikation och förankring är en viktig del av arbetet och vi söker dig som är kommunikativ och van att ha en dialog samt kan skapa en bra relation med olika roller inom organisationen. Som person har du social förmåga, trivs att arbeta i team, delar gärna med dig av din kunskap och har en vilja att utvecklas.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag 
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 mars 2018. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christina Mattsson, gruppchef, 08-772 67 46.

Fackliga företrädare är: FTF Leif Blomqvist 08–772 70 10, Akademikerföreningen Mia Salonen 08-772 75 24 och HKF Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

 

Liknande jobb

Liknande jobb