Systemadministratör till Nordic Growth Market

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 26 mars 2018
Ref:
4EA12DFE-264E-47DD-8215-994C7921F636
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du få möjligheten att påverka och utmana dig själv hos Nordic Growth Market?

Du får chansen att arbeta med ny teknik tillsammans med passionerade specialister hos ett företag med korta beslutsvägar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att arbeta med administration av centrala stödsystem hos NGM. Arbetet kommer direkt påverka den dagliga handeln på börsen. Du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av hjälpsamma kollegor och högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Generell nätverksadministration, känner du till MPLS och BGP är det väldigt meriterande.
  • Administration av NGMs egenutvecklade handelssystem.
  • Du får möjlighet att vara med och automatisera mycket av de dagliga arbetsuppgifterna genom att vidareutveckla IT Operations stödsystem skrivna i, framför allt, PHP och PERL

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära kunniga kollegor både inom drift, utveckling och nätverk. Ditt team består av sex kollegor och du rapporterar direkt till Head of IT Operations. Du kommer att kunna påverka mycket av ditt arbete genom att att förbättra och automatisera arbetsuppgifter. NGM sitter i ett fräscht och modernt kontor i en av Hötorgsskraporna mitt i centrala city.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi gärna att du har:

  • Några års arbetslivserfarenhet som systemadministratör eller nätverkstekniker.
  • Det är meriterande om du har arbetat med MySQL-Databaser, PHP Perl eller Bash.
  • Flytande språkkunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.

NGM söker efter dig som är handlingskraftig, ansvarstagande och noggrann i arbetet. Samt att du har ett stort tekniskt intresse.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

NGM-börsen är en av Sveriges två auktoriserade börser med tillstånd från Finansinspektionen. Vi erbjuder notering och handel med värdepapper såsom aktier etp:er, strukturerade produkter och obligationer. Som börs är vi en naturlig mötesplats för aktörer som erbjuder värdepapper och investerare. Förutsättningen för en effektiv handel är ett driftsäkert, flexibelt och stabilt handelssystem. Det erbjuder vi också. Vi grundades 1984 och har under åren hetat både Stockholm Börsinformation (SBI-listan) och IM Innovationsmarknaden. Sedan 2001 heter vi Nordic Growth Market (ofta kallat NGM-börsen eller NGM). Vi är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, en av Europas ledande börser inom flera segment, och har verksamhet i hela Norden

Liknande jobb

Liknande jobb