CGI

Hållbarhetskoordinator, Stockholm/Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 februari 2018
Stängs
den 23 april 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet inom hållbarhetsområdet och brinner för att sprida hållbarhetsperspektivet ihop med andra? Är du en person som tar initiativ och som vill vara med att driva processer som utvecklar CGI:s verksamhet att bli än mer hållbar? Då är du förmodligen vår nästa Hållbarhetskoordinator!

Som Hållbarhetskoordinator på CGI har du stor frihet att vara med och utforma CGI:s hållbarhetsarbete tillsammans med verksamheten. Du har en drivande roll i att utveckla och samordna hållbarhetsarbetet och det interna miljöarbetet med koppling till de lokala målen. Du arbetar övergripande med hållbarhetsfrågor och samarbetar nära med andra enheter, leder olika grupper samt deltar i nätverk.

Som vår Hållbarhetskoordinator ansvarar du för att driva på och stödja CGI:s arbete för att nå uppsatta miljö- och hållbarhetsmål, i nära samarbete med Kvalitets- och hållbarhetsorganisationen, vilken du även tillhör.

Hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team och i en organisation, som med sina tjänster utgör en möjliggörare för både oss själva och för våra kunder att uppnå miljö- och hållbarhetsmål! Du får chansen att arbeta självständigt och nära verksamheten i Sverige samtidigt som du har internationella kollegor. Vi har löpande både nordiska och globala möten med hållbarhetskollegor och vi stöttar varandra mycket. Hos oss på CGI erbjuds du att bli ägare i bolaget genom vårt aktieköps-program, du har möjlighet till ständig karriär- och kompetensutveckling och vi strävar alltid efter att skapa en miljö där våra medlemmar tycker att det är roligt att arbeta tillsammans.

CGI Sverige har varit miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 2009. I din roll som Hållbarhetskoordinator säkerställer du att miljöledningssystemets alla komponenter är väl utvecklade och implementerade. Tjänsten omfattar även CSR-rapportering, både internt till verksamheten och ledningen samt externt till kunder och övriga intressenter. Du är ett stöd i CGI:s säljprocess för att säkerställa att kundernas CSR-krav efterlevs och i att informera våra kunder om vårt hållbarhetsarbete. I rollen ingår också internrevision, inom vilket du kommer att få utbildning.

Som vår Hållbarhetskoordinator är du en huvudperson när det gäller att säkerställa internkommunikation kring hållbarhetsarbete och du uppmuntras att koordinera/stödja lokala CSR-aktiviteter. I rollen ingår även utveckling av ansvarsfrågor i leverantörskedjan, både internt och globalt och du stöttar verksamheten i leverantörsdialoger gällande hållbarhet.

I din roll är det du som koordinerar verksamhetens hållbarhetsarbete genom att du bland annat leder Miljökommittémöten i syfte att hantera CSR-aspekter, -mål och -aktiviteter, alltid med ett fokus på miljöledning.

För att lyckas i din roll som vår Hållbarhetskoordinator är du en person med stort engagemang gällande hållbarhetsfrågor, du är uthållig och gillar att samverka med många olika människor! Det är en förutsättning att du har god förmåga att formulera hållbarhetsbudskapet i både svensk- och engelsk skrift och tal.

Du har en förmåga och erfarenhet av att koordinera och gärna erfarenheter från livscykelanalyser samt att arbeta utifrån de globala hållbarhetsmålen. Vidare har du en insikt i cirkulär ekonomi och det är meriterande om du har kunskaper om GRI/G4-rapportering. Det är naturligtvis av intresse om du kan IT-tjänsteindustrin men då vi har kunder i alla branscher är all branschkunskap av intresse.

Vi ser främst att du bor i Stockholm men för rätt person finns möjligheten att diskutera arbete från andra orter.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Cecilia Pfannenstill
tel: 070-5256499.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Supply Chain Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb